Komentari

maroons.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Milat Hadžibegović leteći bager

    Vođo, mentore i najvreći sinu naših naroda! Moram primjetit da otkad si počeo radit, tvoje je definiranje svojih unutrašnjih stanja putem bloga poprimilo neke nove oblike. Primam informaciju da si sretan zadnjih dana. Sad ili je greška u komunikacijskom kanalu ili odišeš unutrašnjim zadovoljstvom. To je vjerovatno ono - zdrav duh u zdravom tjelu. Ajde pozdrav. Jugo je pa ne mogu ni filozofirat kako treba.....

    avatar

    16.02.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Xantippa

    Mudro zboriš, rekli bi ljudi. I istina je. Počeo si pričati u 3.licu jednine o sebi, a to ti rade veliki ljudi, docenti, doktori profesori i slični nebulozeri...ali neka, tebi to baš dobro stoji...keep on exploring!

    avatar

    16.02.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • spavalica

    koji ti je k.... s blogom?!? Di je pjesma za valentinovo etc.??????

    avatar

    17.02.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • Festina Lente

    Imaš li interesa da mi pokažeš kako ispravno koristiti TTO?

    avatar

    17.02.2006. (08:31)    -   -   -   -  

  • Maroons Dirty Mind Club

    @Milat - e, prika, ne znam što bi ti reko...mada me toliko toga u životu tišti dosadašnje životno iskustvo me naučilo da budem fajter i uvijek svaki problem napadam "u glavu"...tako se stvara karizmatska ličnost - uzor narodnoj masi ;))) @xantippa - ma to je bila mala promjena diskursa, da ne bude uvijek isto...priznaj da dobro zvuči :))) @spavalica - Valentinovo je pasalo, mala... @festinalente - kad si ti u pitanju uvijek imam interesa... ;)))

    avatar

    17.02.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...