Komentari

bdbikedivision.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • G*I*G*A

    doro za početak, ja pokušala, al ne ide...lol jej, prva sam...

    avatar

    16.02.2006. (09:53)    -   -   -   -  

  • Immortality

    koliko vidim taj tomislav(biker) je debi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ldaj si nađi zanimaciju

    avatar

    18.06.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • scotty

    Ti si Đabek idioit. Nisi čuo za maidene i metallicu do prije mjesec dana. dok ti Kvas to nije dao slušao si tompsona. Neznaš ni kako se zovu članovi benda a kamoli da znaš o čemu pjesme govore. Mislim na samo one tri pjesme koje slušaš(nothing...,Fade to black, memory remains.) Nemoj meni srat o Dinamu jer nikad nisi bio na stadionu nemas pojam kaj znaci biti navijač. Za pjesmu "Wherever i may Roam" si nam rekao da se zove IN MY ROOM. IN MY ROOM DEBILU!!!! Daj se barem muzički obrazuj ak misliš govoriti da je MetallicA jebena.
    Dobro ti čovjek kaže: nađi si zanimaciju il barem nauči nekaj na tom svom biciklu. Lukas, tebi svaka čast.

    avatar

    30.07.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • scotty

    Đabek jebem te među te tvoje šugave felge. Pa ti si idiot kakvog nema. Kaj glumiš ti???? Kakav Iron Maiden, kakva Metallica, KAKAV DINAMO??? Memaš ti pojma o metallici i maidenu. Dok ti je nisam dao njihov cd slušao si tomsona. Jebem te među oči. Da bi se mogao "zvati" navijačem Dinama Moraš barem jednom doći na Maksimir. Ti u životu nisi izašao iz Novog Zagreba. Najdalje gdje si bio je jarun u onom kurčevom skejt parku. Vi ste svi debili koji tu dolazite. On je OK dečko al nema pojma kaj priča. Slušati metallicu znači znati više od 3-4 pjesme a on nezna više. To su Nothing else matters, Fade to black, Fuel i Memory remains. Kad smo ga pitali o čemu pjesme govore reko je da ga boli kurac. Ako FADE TO BLACK ne dopire do tebe, ak neznaš o čemu govori onda odustani od tog,i prestani srat da slušaš Metallicu. Oni koji znaju i poštuju Metallicu znaju da ove pjesme nisu ni temelj za početak slušanja. Gdje su Motorbreath, metal militia, four horseman, ONE??? to je samo 0.001%. Metallica je svetinja i oni su bogovi bilo kakve muzike.

    avatar

    30.07.2006. (00:41)    -   -   -   -  

  • scotty

    Kaj sereš da treniraš nogomet. PA "TRENIRAŠ" U POLETU JEBEM TE KLEMPAVA.

    avatar

    30.07.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • šarko-JEBO TI KUIS

    Bravo scotty.za sve koji ovo citaju znajte da smo mi iz njegove ulice(na zalost).do jucer je sluso tompsona a sad se nabrijava na metalicu.ima jednu majcu od metalice i sad je on neki frajer-ma ti si kurac seljacino crna.dok lukas nije to poceo slusat nisi ni ti.neznas jebene clanove benda,znas mozda 2-3 pjesme i forsas se ko jebeni idiot.pozrav od ekipe iz ulice(i od par decki koji namaju bus u svojoj ulici)

    avatar

    30.07.2006. (16:58)    -   -   -   -  

  • Polet

    Jebo te taj bicikel nagurat cu ti ga u suphak kad te sledeci put widim.Napravith cu kombinowano meso od tebe idyote.

    avatar

    31.07.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • bobo

    jebote kuiš nemres mi to delati.

    avatar

    01.08.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • koji bajk

    jebote kuis kaj si ti predobar za polet da branis za njega

    avatar

    03.09.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...