Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bonkaca

    i da odgovori na tvrdnje da je u ceo slucaj upletena i svedska zdravstvena organizacija i da njega pomonju kao naj odgovornijeg za nestanak upravo tih gore pomenutih 15 koomada!?

    avatar

    15.02.2006. (20:27)    -   -   -   -  

  • tica

    Odbijam svaku insinuaciju i svaku vezu sa nestalim svinjama.To je smesna optuzba i ne znam kome je stalo da kalja moje godinama sticano casno ime.Moguce da su upletene strane sluzbe i to ne sporim.

    avatar

    15.02.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • Tajpvrajter

    Bubuleja je Bog, zajebi Štulića. Mitisere smo poistiskivali odavno.

    avatar

    15.02.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • Guido ponosni Buchwald

    Ova rasomonijada oko tovljenika istinski mi je dozlogrdila. Ja sam sa optuzenim Tigrom odrastao i ucio se moralnim i ljudskim vrednostima, a da ne govorim da nam u tome nije puno skole trebalo. Bengalac je castan i retko pouzdan covek u svakom pogledu. Ovde je rec o klasicnom podmetanju. Pa, molim Vas, ko bi svoj obraz prodao za 15 tovljenika ?! Neki pacov, mozda, ali Tigar nije taj covek. Otvoreno se stavljam na raspolaganje svim sudovima i istraziteljima i to kao nezasticeni svedok odbrane ! Ne krijem da nisam vegetarijanac, naprotiv, veliki sam ljubitelj 'plodova tora' i to nije sporno. Ali, napasti jednog casnog sluzbenika, savesnog gradjanina i porodicnog coveka cista je insinuacija, plod ljubomorne reakcije srozane sredine u kojoj zivimo i kako je to vec u nasem narodu - ZAVIST ! Jos jednom apelujem, braco draga, stanimo u odbranu naseg sapatnika i saborca, Velikog Tigra Bengalca, bezrezervno i sa namerom da se vec jednom okoncaju zverski i necasni ataci na zdravo, vitalno i najtvrdje jezgro pokreta kojem svi s ponosom pripadamo.

    avatar

    16.02.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • bubuleje

    Pokušao sam da ovo posmatram sa strane, ali me je Ponosni probudio, nesme se ćutati u ovom bitnom trenutku, moramo se staviti u Tigrovu odbranu. Ja nudim sva svoja raspoloživa sredstva i resurse, kako bi pošteno ime Tigra Bengalskog ostalo sjajno i čisto. Od danas je formiran odbor za odbranu Tigrovine, jednini cilj je da se spreče podmetanja i insinuacije svakave vrste.

    avatar

    16.02.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...