Komentari

splitskibbb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • viper

    a gledaj, nisam navijac dinama nego hajduka, ali cijenim to sta pises. moram prvo rec da nekolicina navijaca spomenutih u donjem postu uopce nisu navijaci nego huligani koji uopce ne kuze balun nego dodu pijani na stadijon, pale ga i onda hajduk placa kazne, a to nije nikom u interesu. poanta je da u hajduka prevladava marcapija i da radi toga pati igra, a da ne govorim o cinjenici da nema nijednog splicanina da igra u hajduka tako da toliko o tome kad komentator pita di je splitski dispet. Dinamo je stvarno momentalno veca kvaliteta od hajduka,a to bi tribalo posebno zahvalit canjuginom i tudmanovom vremenu koje je dinamu pomoglo, a hajduku ostavilo dugove i stecaj. no nista ne opravdava takvo ponasanje na stadionu i tako losu igru na terenu. nije bilo lako gledat to javno ponizavanje, neumjesle komentare komentatora, i sve to skupa. sav taj cirkus. nista, za kraj samo mislim da iako dolazis iz splita nisi splicanin jer to prakticki nije moguce, tj. nije moguce zivit u splitu i navijat za dinamo, ali cijenim tvoj odabir i svaka ti cast na tome. zivija i da nas ubuduce vise toga spaja u balunu nego razdvaja jer to je ipak bit sporta.

    avatar

    15.02.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • ZVONE-ŠirokiB

    Ej blog ti je odličan. Imaš smisla svaka čast. Morat ćeš mi poneki savjet dat. Ajde samo nastavi tako, jer pratit ću ti ja ovaj blog jer je super!

    avatar

    15.02.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Shut The Fuck Up

    PJESME SU TI NA WWW.dinamozg.net

    avatar

    15.02.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • Splitski Bad Blue Boys

    Prvo roden sam u Splitu i hajduk ce mi biti uvik u srcu. To sto navijam za Dinamo to je stvar izbora. Kako godine idu Dinamo sve vece mjesto u srcu mi zauzima Hajduk sve manje ali ne zbog toga sta ga ne volim nego sta vidim sta Torcida radi Hajduku. Oni misle da ce mu pomoc tako sta pale stolice i bacaju bengalke na teren a pa nece. Tako ne nece nikad dignitiz dugova ma ko da ih je napravia. Sada ti dugovi postoje i treba sve napravit da se ti dugovi plate tako da moze biti vece rivalstvo izmedu Dinama i Hajduka.

    avatar

    15.02.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...