Komentari

zastitnik30.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • silence

    beeljjjj...:o)

    avatar

    15.02.2006. (01:41)    -   -   -   -  

  • In Between Dreams

    silence*i ja tebe:0)...vidi kolki nos

    avatar

    15.02.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • jedna munjena dalmatinka

    ev ti jeednu pvsu da mi ozdraviš ali prijateljsku u obraz... :)) čujemo se

    avatar

    15.02.2006. (13:55)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    zaljubljen u zenu koju nikad nisi vidio.. =)) hihi sads bi ja mogla reć ono tvoje ''sve skupa jako originalno..iako..na neki način kao već viđeno...al taj mi se feeling se valjda vuče iz nekih prošlih života...''... ali neću.. i kaj mi mozeš, kaj..?! =))))

    avatar

    15.02.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    evo sluzbeno ću se tebi prvom pohvalit pošto ti je ovaj post sličan mom feelingu... ''čudne uspomene sa valentinova''.. jučer sam pozvana da budem krsna kuma jednoj maloj Emi koja još nije odlučila izaći na svijetić lijep... ufffff.. totalno pod dojmom.. već gledam gdje rade marte za male curice.. kak ću bit opićena kuma!! jeeeeeej!!!!!!! nemrem vjerovat da sam od svih kokoški ja dobila tu čast!! aj ruuuuuul! hihihihih =)))))))))) a vani sam sad šetala samo u trenirci bez jakne.. kako je toplo!! dan je divan!!! sve je divno!!! nabaci smajl i sjeti se - ti si najsretniji čovjek na svijetu!!!!! =)))))))))))))) weeeeeeeeee

    avatar

    15.02.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • In Between Dreams

    Tinka*heheh...šta, prepoznala si se? :))), a ovo sa "najsretniji man on this planet" mi već ponavljaš mislim drugi put...i sad se već pitam...jel to terapeutski savjet ili... ...dok ti pišem imam feelin da se nešto veliko kotrlja prema meni (ne mislim na kamion:)...već nekakav dogdjaj..meni je takav dan danas:)..inače tvoj/moj IT Marin mi je pokazao neke od svojih fotki....stvarno su ono...da ostanes speachless:)...i tako..have a nice nešto i nadam se da ljubiš kako i pišeš....blago nekom:))hihi..mora san:)))ajde imaš pusu i nemoj mi Dalmatinku zbunjivat:)))obe ste mi drage...samo Vas jedna sitnica čini različitim naravno kod mene...i da ne zaboravim...ČESTITAM...velika čast je biti KUMA!...znači nekog vraga i vridiš (kaže ti best friendov kum:))

    avatar

    15.02.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    a pobogu zabogu koji čudan komentar.. di je početak a di kraj.. =)))... IT Marin? hmm.. marin s posla? hmm.. kakave fotke? niš ne kuzim... kaj moje fotke iz osnovne škole.. ne znam od kud mu.. heheh ak je umrijet ću od smijeha!!!! =)))))))))))))) bljak!!! heheheheh, daj bed mi je kad se sjetim sebe onda.. =))) a eto sam se smijem i opet neću moć spavat!! =))))) ajde, usne spojite se, dosta cerenja! vrijeme je za ozbiljni komentar... ammmmm.. ammmmm... taaako, meditacija čini čuda! (na svima osim meni...!! heheheheheh=)

    avatar

    15.02.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    evo noramlan.. prepoznala si se? hmm.. misliš na post dolje.. a e.. kaj ja? ?-/

    avatar

    15.02.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    a sad.. youre lucky if you feel lucky..=))) ne sječam se dal sam ti to već rkela.. al da, ima terapeutsko značenje!! heheh i popračeno je šačicom ljekova.. hiihihihi.. ma daaaj! =)))))) a dalmatinka.. hmm.. ne znam.. mislim da ju ne zbinjujem.. dobro mozda s jednom sitnicom, ali to ću već ispravit.. heheh.. i da, jedna sitnica ako nas samo čini različitim kod tebe onda smo stvarno ISTE.. HIHI.. A SIGURNO IMA BAR JEDNO 15AK STVARČICA KOJE NAS ČINE RAZLIČITE, PRIZNAJ! PRRRRIZNAJ!!! =)))).. a kvragu opet su mi ukljulčena velika sloavA!!!!!! ggggrrrrrrrrr

    avatar

    15.02.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • In Between Dreams

    *bleckica* evo da nacrtam...nisi ti koka od dolje, ti si naime koka od gore:)...i da, mislio sam na kolegu Marina koji mi je pokazao svoje umjetničke fotke (a ne tvoje?!...tvoje bi pita tebe...ako bi pita:))...a što te kod mene čini različitom ne samo od jedne slatke dalmatinke nego i inače, je što si ti koka od gore:))) (i što dalmatinku znan, a tinku neznen)...inače često ti se pale ti CAPS-i...uzmi si nešto slatko...biće bolje tad, možda...i ne kopiraj moje Grrrrr, jer ćeš dobit po guzi!

    avatar

    16.02.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    ako ja nisam koka od ''dolje, dolje'' onda mi je zao.. treća sreća... =( e ja nemam poima što je CAPSi... do i want to know?!.. :P =))) p.s. ja imam grrrrrr patentirano, lijepo molim!!!!

    avatar

    16.02.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • In Between Dreams

    CAPSI...pogledaj tastaturu lijevo, baš ispod TAB:)))...e tu se nalaze CAPSI...a tebe božavam iako te izgubih nepovratno (da bar si plastična boca:))...i još si mi u mislima ti jedna...grrrr..ha:)...vidis..mogu ja to:)))

    avatar

    16.02.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    kako važan dan!!!!

    avatar

    20.02.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...