Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • teuta

    Ja sam ti oduvijek pobornik prirodnih preparata. Nikad nisam koristila skupe i "poznate" kremice itd. Za mene je npr. maslinovo ulje zakon. S njim se zaista čuda mogu stvrati. U biti ne koristim puno toga,nit stavljam na sebe gomilu preparata. A da se ipak malo pohvalim (nemoj mi to uzeti za zlo) imam lijepi ten skoro bez ikakvih bora. Osim toga, smatram da je bitno za ten i sam izgled, pozitivno gledanje na svijet. Možda malo čudno, ali ja u to vjerujem i držim se toga. Bok i velika ti pusica.

    avatar

    16.02.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • korason

    jedva cekam tvoje savjete o kozmetici (inace sam se prepoznala u junakinji Darkrooma R. Jerger koja kupuje cudotvorne lijepo upakirane preskupe kreme i kremice kao hipnotizirana.... a rezultat - nula bodova... treba mi savjet nekoga tko mi ne pokusava prodati nesto jednako tako skupo i beskorisno)

    avatar

    16.02.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, istina...ali upravo zato trebali bismo svi više zavirivati i analiirati naše snove. To je zaista jedan put u unutrašnjost samih sebe. Pusica ti cakana.

    avatar

    16.02.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • jja

    Teuta, malo strpljenja, doci cu i do maslinovog ulja. Mozda ti se nece uvijek svidjeti sto pisem ali mnogo je vaznije da imas krasan ten. I naravno da ti ne uzimam za zlo, samouvjerenost je odlika pametnih zena :-) Pozitivno gledanje na svijet je vrlo vrlo vazno ali i pored toga- sto iz neznanja sto kao zrtva reklama mozes ispasti (ne ti osobno, bilo tko) netko tko koristi svoje lice kao poligon za isprobavanje sumnjivih stvari a koza pamti ;-) Korason- ja ti sigurno necu pokusati nista prodati a kod mene je bas kao sto Rujana pise i pocelo mojom fasciniranoscu tim prekrasnim teglicama i onda razocaranjem s rezultatom od nula bodova. Naravno ima skupih kremica koje "rade" i jeftinih koje isto tako rade...vazno je znati raspoznati dobre od losih.

    avatar

    16.02.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo, kad sam još tu, da iskoristim ovaj prostor. Ne, ja ti potpuno vjerujem....i drago mi je što želiš podijeliti dobre i korisne savjete. Svaka ti čast na tome. Jedino sam htjela naglasiti da ti ja nisam neki veliki potrošač kozmetičkih preparata,te da više idem za prirodom u tom smjeru. Ali, naravno, ponekad je potrebno nešto i kupit, neku kremicu itd....pa zato će dobro doći tvoji korisni savjeti. Hvala medena.

    avatar

    16.02.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • Kikica

    helou, samo da znaš da čitam al nemam previše vremena- znaši sama. Ovi jastuci mi super izgledaju, ako proaj javi jel bolje od Tempura ;-) Ovaj sam proičitala samo do mjesta di spominješ da ideš naručiti kinesku hranu pa idem i ja ;-D a onda te opet čitam. Pusa.

    avatar

    16.02.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • Čovjek životinja

    napokon sam našla par preparata koji mi savršeno odgovaraju. Čekam tvoj post o kozmetici pa ću iznjeti svoj top 5.

    avatar

    17.02.2006. (04:38)    -   -   -   -  

  • lolina

    najbolje za ten je spavanje , nepušenje i obična hidratantna krema....eee ali ja sve obrnuto,em pušim , ne spavam , kad mi nije vruće ponekad zaboravim i dovoljno vode popiti i kada se pretvorim u suhu šljivu namažem se svim i svačim, dok ne dođem malo k sebi...zato obožavam kreme s blic efektom, jer kada je koža krepana ni najbolja šminka ne stoji ...u kino ne idem, mrzim cmoktanje , mobitele i kokice...;))) zato obožavam kazalište...

    avatar

    17.02.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • Svea

    Hoćemo post o kozmetici!!! Ja sam ti isprobala sve i svašta, u trudnoći mi je ten bio užasan, pun prištića i osipa, a sad otkad pronađoh savršenu dermatologicu je bolji nego ikad.

    avatar

    17.02.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Teme su zanimljive i već vidim da će tu biti svega i svačega. Nego reci ti nama radije, jesi li ti slučajno kemičarka? Jer ako jesi, imam za tebe sijaset pitanja ;)))

    avatar

    17.02.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • jja

    Nisam kemicarka ali imam doma kemicara ;-) Bas zato mi je i lakse zaviriti iza svih tih reklamnih mitova...je biti ce svega i svacega ;-)

    avatar

    18.02.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • °°-NoGoMeTaŠiCa-°°

    supeeeer blog
    javi kad bude new post

    avatar

    27.07.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • Schmetterling Kostüm

    Dank dieser ist wirklich toll Infos. Schmetterling Kostüm

    avatar

    29.10.2010. (07:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...