Komentari

ipaksuncano.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Acha kaže da...

    da... kazu da od viska glava ne boli...a vidi ovo. znam da ce ti faliti ti ljudi...najvise ljudi jer koliko god da je bilo losega toliko ima i onog lijepoga. nadam se eto da se dogodi cudo pa da te prime nazad...a ako ne onda eto da nadjes neki drugi, bolji... u svakom slucaju sretno.

    avatar

    13.02.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...naručih bunt rola papira,nek se nađe!

    avatar

    13.02.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • žilet

    Ma kak su te sam tak spičili?!?!? Moraš si nać još neku zanimaciju... Nije ti dobro za psihičko zdravlje da budeš cijelo vrijeme doma :))) PozdraF!

    avatar

    13.02.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • Tajne su tu zato da ih ne'ko nasluti...

    E... i meni se sto stvari izdogađalo, ali nemam inspiracije. Mislim, mogla bi pisati o svemu tome, ali mi se ne da ponavljati i zamarati iznova samu sebe a i ostale (vas 2-3) :).

    avatar

    13.02.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • ipak sunčano

    žilet;imaš pravo ali smislit ću ja nešto. lena;nemoguće da nas zamaraš,samo ti piši a ja i ostali budemo komentirali.

    avatar

    13.02.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • ipak sunčano

    acha;desilo se ćudo pa su uzeli baltazara.neka bog vraća zločestima.

    avatar

    13.02.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • manipulacije uma

    Evo draga moja ja sam ti zivjela tako cijeli svoj radni vijek koji je trajao negdje 23 godine i znam jako dobro kako to izgleda, sanjala sam o tome da dam otkaz, da budem svoj covjek da me nitko ne pita zasto kasnim, zasto me nema na poslu.. i moj se san ispunio , za razliku od tebe ja sam dala otkaz , i uprilicila sebi posao koji volim i dizem se langzam kako mi odgovara..zato nemoj da ti bude zao..znam ja da to nije sve zbog love, ipak posao ispunjava covjeka....

    avatar

    13.02.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  • Jumpin´Jack

    Aghrm! Evo ovako!Budući da nisam jedan od onih koji stoji na tvojoj listi blogera,a u prijateljskoj sam vezi s Bellarte malčice sam bacio oko na tvoju temu o posljednjem pozdravu.Pa evo mog komentara.Možeš misliti kako je meni bilo kad sam prestao raditi na recepciji u hotelu Diamant.Bilo je to još prije domovinskog rata kada još nije stupio na snagu ovaj sistem rada u hotelima kao što je to danas.Možeš misliti kako se je radilo,kad bi došao neki gost niko nije baš kontrolirao kako ga dočekuješ,svako je radio kako je htio,nije bilo neke naročite radne stege.Mogao si i zakasniti na posao i do pola sata i to više puta mjesečno,dobio bi neku melu pišljivu opomenicu i onda opet sve po starom.Kod dočeka gosta znalo se je sjedit i pušit cigare,nije bilo ni tako strašno ako si kopao nos, a bilo je i trenutaka kad smo jeli karamale na recepciji,a dolazi grupa gostiju.Ja sam radio kao telefonista,možeš mislit nije bilo onog aparata o otkucavanju inpulsa kad neki turist zove preko nego se je mjerilo vrijeme onako od oka.Nikad u životu nisam imao takuin pun šoldi kao onda.Odeš u Plavu u disko poslije posla,sve potrošiš i drugi dan opet novčanik pun.Neki telefonisti koji su prije radili na recepciji pričali su da su i auto kupili na taj način.Uvijek nas je bilo tri-četiri na recepcije pa makar u hotelu u predsezoni bilo i 15 gostiju.Kad niko nebi kontrolirao znali smo se iči i kupat na bazen ili u saunu jer šta će na recepciji četiri radnika, a u hotelu 15 gostiju, i to 4 radnika prije podne i 4 radnika poslije podne.Mislio sam onda da je ovo raj na zemlji (a ovo ti je tek pola priče o tome) i da nikad više neću tako uživati na poslu kao onda i da nika više neću takav posao uopće naći,pa eto sudbina je htijela da nađem i drukčiji posao, doduše ne baš kao onaj, ali i ovaj posao ima svijih boljih i lošijih strana u odnosu na onaj na recepciji,sve ti je to relativno,a neko novo društvo se uvijek nađe s kojim češ se dobro slagat na tvom novom radnom mjestu,zato NE OČAJAVAJ. Nego reci ti meni ovako,kad po nekad bacim oko na komentare,često se spominje riječ ŽUTA pa mi nije jasno o čemu se radi,da nije možda riječ o žuta tableta,žuta kravata,žuta,stolica,žuta maja,žuta vrata,žuta harmonika,žuta riba,žuta kuča,žuta fotelja,žuta barka,žuta antena,žuta kada,žuta kornjača,žuta cipela,žuta čarapa,žuta pljuvačka,žuta trepavica,žuta marama,žuta lubenica,žuta čačkalica,žuta tratinčica,žuta baterija,žuta trava,žuta minuta,žuta vješalica,žuta pidžama,žuta pijača,žuta muha,žuta krava,žuta mazga,žuta....ili šta bi moglo biti?

    avatar

    13.02.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • Tajne su tu zato da ih ne'ko nasluti...

    Zločesta dušo, a otkud si ti?

    avatar

    13.02.2006. (19:21)    -   -   -   -  

  • bellarte

    E moj Jumperu ,pa koliko si puta i ti srknuo žutu umjesto kave pa valjda si konačno skužio o čem se radi ili ...oćeš jednu....žutu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    13.02.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Zloćko morat ćeš ti nama nazad pod bilo kojim uvjetima ili ćemo se utopit...............u žutoj,ali ne bez tebe!?

    avatar

    13.02.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • ipak sunčano

    lenica ja uživam u Istri a ti!? manipulacijo hvala na potpori. jumper,;pa ti si pre jak a znam da znaš o žutoj.

    avatar

    13.02.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • Little Angel

    Oh, men! Zar sam toliko propustila??? Žao mi je kaj ti se to dogodilo, nadam se da će biti bolje. Izgleda da ćeš sada biti kućanica, ha?? Ma, oni će uvijek biti tvoji prijatelji, pozovi ih katkad na kavicu, roštilj i nešto, oni će uvijek probati naći vremena za tebe!! Kako god bilo, sretno u novom životu!!

    avatar

    13.02.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • Tajne su tu zato da ih ne'ko nasluti...

    :) Kako sam te nanjušila... :)) Ja sam u Rijeci. Baš mi je drago!

    avatar

    14.02.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • ipak sunčano

    hvala dear angel. lena moguće onda da se upoznamo in live...

    avatar

    14.02.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • Tajne su tu zato da ih ne'ko nasluti...

    Nikad se ne zna... :)

    avatar

    15.02.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • trill

    Prije nekih 6 godina ista stvar se i meni dogodila. Višak. prvaih mjesec dana je bilo kod kuće izvrsno, kao malo duži godišnji, a onda se probudio nemir. Neko vrijeme je trebalo dok se nisam naviknula na život kod kuće i dok se nisam organizirala tako da svima, a i meni, paše. Samo polako i strpljivo...

    avatar

    15.02.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...hajde prioni u kjnige pa nek novi Michenangelo krene!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    15.02.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • ipak sunčano

    trill,imaš pravo i ja se još nisam sasvim našla.sve mi je nekako čudno,nešto mi fali,ne ne netko mi fali...joj!!!

    avatar

    15.02.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...