Komentari

valentinovo.blog.hr

Dodaj komentar (52)

Marketing


  • zicer

    razmisljaj- nista nije jednostavno kao sto se cini. mnogi ti mogu reci kako je zivot tezak, ali ti mogu reci i kako je zivot lijep za one koji vjeruju u nesto sto se zove ljubav. vjerujem da si izgubio jednu osobu koja je bila svjetla tocka tvog dana ali nije sve zavrseno- otvori se i drugima i upoznati ces jos ljudi, i 100%ces upoznati jos cura koje ce ti se svidjati i zbog koje ces htjeti zivjeti-samo se trebas otvoriti. pusti svoje frendove neka ti sredjuju sto hoce, ako ti se ne svidjaju, reci da ti se ne svidjaju i arivederci. ako zelis hodati sa nekom curom, moras sve izvesti sam. ako ti ju netko namjesti- to nije to. samo ti jos razmisli- mozda neces naci curu do valentinova(jos uvijek ne vidim zbog cega ti je toliko poseban taj dan), ali jebote, mlad si- imati ces jos masu valentinova i jos vise prilika sa curama.

    avatar

    13.02.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Klara

    Ma odmah sam ja vidila da si pičkica koja želi samo malo pažnje i da se nemaš muda ubit... I mama ti je debela svinja, seljačino odvratna!

    avatar

    13.02.2006. (00:32)    -   -   -   -  

  • lanterna

    kazes da ti komentari ne daju ljubav vec te svi zale. Mislim da se radi o teme da moras nauciti otvoriti sebe ka ljubavi. Komentatori suosjecaju jer mozda prepozbaju tvoju situaciju(mozda u blazem obliku, a mozda i ne). ja sam se strasno hrvala sa depresijom( u opisu mog bloga je to jasn0O. sada, nakon samo godine i pol prolazim kroz iste situacije, ako nova osoba. Psihoterapija pomaze. Za nju treba hrabrosti jer ces otkriti svati o sebi i okolini koje su konfrontirajuce, ali ona funkcionira. Zvuci kao klisej ali je istina; ne mozes osjetiti ljubav koju ti drugi daju jer se sam smatras nevrijednim bezveznjakovicem. Zato se pozabavi sobom. Ovo nije zaljenje, vec savijet nekoga tko je sposao kroz nesto slicno (ako se ovakove stvari uopce mogu usporedivati)

    avatar

    13.02.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • bedrenica

    E, jebote, ja imam rješenje za sve tvoje probleme. Kada misliš da je život uzaludan, da ljubav ne postoji i da u duši samo zima postoji, uzmi dobru kocku hašiša i napuši se. Problemi neće nestati, to ne, ali, u takvom stanju za to će te boliti kurac. Znam ljude koji već godinama tako uspjevaju pobjeći od svojih sranja. A ti fakat u toj glavi imaš sranja.

    avatar

    13.02.2006. (00:54)    -   -   -   -  

  • navar

    Jebat ću ti sve po spisku ako se ritualno samoubiješ na dan mog dežurstva. Popizdit ću ako zbog pubertetlije budem morao popodne ići na neke terene

    avatar

    13.02.2006. (01:01)    -   -   -   -  

  • misko

    Nisi idiot: idiot se ne boji nepoznatog. Tvoj je strah normalan, svi se bojimo nepoznatog, ali se i naučimo suočavati sa njime. Samo hrabro naprijed!

    avatar

    13.02.2006. (08:14)    -   -   -   -  

  • zmaj

    ti si pussy i neces se ubiti... jer si pussy!!!!!!!!!

    avatar

    13.02.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • *** ...ubiše ga, ubiše prosvetitelja... ***

    ubij se..ja sam to htio i nisam uradio. još uvijek nisam dobio povrdu da sam dobro postupio..ništa se nije promijenilo.

    avatar

    13.02.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    ah da, infatilni klinci s idejom idem napraviti frku oko debilane. Furat cu se na političare. Prvo cu nešto obečat, a onda cu gledati kako mi ulaze u guzicu , pa odustati. Danas svio ionako samo obečavaju... :P

    avatar

    13.02.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • AMG

    POTVRDUJEM SASISTICOSHY! I MENI SVASTA DODE ALI DRZIM ZA SEBE,BAR SAM SVJESTAN DA CU ISPAST GLUPSON I PIČKICA AKO BI TRAZIO POMOC KOJU NETREBAM OD NEPOZNATIH LJUDI...

    avatar

    13.02.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • maja

    sa stavom prema bilo kojoj ženi da je "ružna debela ugojena krmača" i trebaš se bojati života, i onog što te očekuje. šteta je da tako procjenjuješ ljude, ne znam zašto onda misliš da bi za tebe netko trebao zagrebati ispod površine. ako budeš površan prema drugima (i prema sebi) dogodit će ti se da nećeš imati nijednu ozbiljnu vezu u životu, ne samo s curama, nego i prijateljsku. dopusti si malo iskontrolirat prve dojmove, stat na loptu, razmislit.

    avatar

    13.02.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • layla

    nitko te ni neće voljeti dok ne naučiš voljeti samog sebe, uz to, koliko godina imaš? jer ponašaš se kao dijete. svaki novi dan treba prigrliti, svako iskustvo je dobro iskustvo, prilika za učenje, spoznaje nečeg novog. pogledaj unatrag i shvatit češ da do sada niti jedan dan u tvom životu nije bio isti, razlikova se po sitnicama, e pa te sitnice su upravo ono što čini život zanimljivim. ako misliš da je život jednostavan i da nikiada nečešimati problema, da će sve biti savršeno, varaš se, a što se tiče srodne duše, daj i dobit češ. ako se ti ne trudiš, neće se nitko trudit oko tebe. prošla sam veza i veza i vjeruj mi srodnu dušu je jako teško naći, a kada je nađeš moraš se jebeno dobro potruditi da je zadržiš. ne baljezgaj gluposti, samoubojstvom nećeš ništa riješiti, a uostalom, mislim da je ovo sve napisano jer žališ samog sebe, a to te čini glupim. uzdigni glavu, ne budi pizda i živi život punim plućima. po tekstu bih rekla da imaš 17 godina, pubertetska kriza.

    avatar

    13.02.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • Xantippa

    U životu svakom dođe teško. Svaka cura koju znam je bedirala za Valentinovo kad nije imala s kim ga proslaviti, ali se zato nije išla ubiti. Osim toga, znaš za teoriju opstanka, za Darwina...hoću reći, mislim da si ipak dovoljno jak da pretrpiš sve životne boli i razočarenja, samo si trebaš reći: "mogli su i drugi, mogu i ja!" A jebemu, čemu takve morbidne izjave. Pa ne može u roku nekoliko godina od odrastanja odjednom se pojaviti srodna duša...a bit će još Valentinova, još milijun godina. Raduj se onom kojeg ćeš proslaviti sa srodnom dušom, nemoj misliti samo 3 koraka unaprijed kad ti je sve tako crno. I makni se od tog kompjutera, to tebe i ubija. Gledaš previše drama. Odi po neku komediju u videoteku...

    avatar

    13.02.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • tataix

    Ovako ćemo. NEĆEŠ SE TI UBITI. Tako razmišljaju slabići i kukavice. Nema onoga kome nije teško i nije upao u krizu bilo koje vrste; od ljubavnih problema, financijskih ili bilo kojih problema koje možeš zamisliti. Evo i meni je teško u životu, ali ne kukam nego se borim, svaki problem ima rješenje koje čući negdje po strani samo treba da ga uvidiš. Nekada dođeš lako do rješenja, a nekada teško. Tebe pati ljubav što je sasvim normalno u svačijem životu. Bolje da sada kao tinejdžer (vjerovatno jesi) imaš slatkih ljubavnih briga nego da kada sazriješ imaš gorke ljubavne brige. Ne želim te tješiti nego ti pokazati svjetlo na kraju tunela. NIŠTA, ALI BAŠ NIŠTA NA OVOME SVIJETU NIJE VRIJEDNO DA SI ODUZMEŠ ŽIVOT.

    avatar

    13.02.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • Decko u trendu

    ubi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

    avatar

    13.02.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • shannya

    da se želiš ubiti, prvo nebi to napisao nego jednostavno učinio, a drugo ne bi čekao. sereš jer želiš da te odgovaraju nepoznati ljudi. ajde djete reci svojoj mami da češ se ubiti i promatraj reakciju. srce će joj pući. ne pričaj gluposti. ako se i ubiješ, jedino što češ postići je da te ljudi pamte kao jadnika i luzera koji nije imao dovoljno hrabrosti živjeti. mislim da si kreten prve klase jer uopće spominješ takve gluposti. pubertetska kriza, to smo svi prošli, a uostalom i odbijanje smo prošli. to te čini jačim, samo nesmiješ odustati. znam da se nečeš ubiti, a ako ti je lakše da te svi žale, postigao si to. joj, nalupala bi te koliko si glup.

    avatar

    13.02.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • Micek

    Procitala sam kompletan tvoj blog, i ovu nekolicinu komentara....Ne poznajem te, ne znam da li se zelis ubiti ili ne, i da li sve ovo radis samo da bi privukao paznju na sebe. Kako bilo, al moju si paznju privukao, ne iz razloga sto vices da ces se ubiti, nego privuklo me tvoje glediste na svijet oko sebe. Nije tebi nitko kriv, nije tebi svijet kriv, niti Klara, niti prijatelji...iz razloga sto ti je zivot jadan, nikakav....Kriv si sam! Tu imam svakakvih komentara, savjeta...ne zelim ispasti papagaj i ponovaljati dole sve vec navedeno. Al cu ti reci samo ovo: RIjesi stvari sa samim sobom, prvenstveno. Iskompleksirana si osoba...a to si si sam napravio. Lupi glavom o zid i kreni u zivot....Reci samom sebi...Vrijeme je da se krene! Ucini nesto od svog zivota. Mlad si, sve stignes probati u zivotu, voljet ces jos puno puta i isto toliko biti povrijedjen. Izadji u subotu van s drustvom, ludo se zabavi, proveseli se....nasmijesi se! Pogledaj se ujutro u ogledalo i reci samome sebi sto zelis od zivota i to ucini, zacrtaj si neki cilj u zivotu i k tome tezi, ne posustaj.... Svi smo mi imali sranja u zivotu, neki manja neki veca sranja...Ja sam kao cura od 16 godina dozivjela nesto grozno i odvratno, nesto najbjednije sto se djevojci, curi, zeni moze dogoditi....Nisam se ubila za to...bila sam u komi jedno duze vrijeme, do svoje 20 godine. Kad sam samoj sebi rekla: "E, dosta je! Idem dalje!" Mislila sam da sam bezvrijedna, "prljava", da nista ne vrijedim...sto zapravo nije bila istina. Bezvrijedan, prljava i manje vrijedna je bila ona osoba koja me dovela do takvog stanja. Ja sam sada cura od 24 godine, zarucena, zivim sa zarucnikom, imam stalni posao i zavrsavam fakultet...Koliko god ti zivot nanio losega, to se sve skompeznira sa onim dobrim u zivotu...Zivot te nece maziti cijelo vrijeme, postavljat ce ti noge po putu tu i tamo, i ti ces padati, al najbitnije je da kad padnes da se dignes i nastavis dalje. Sto te ne ubije, ojaca te...kaze stara poslovica. Razmisli sto zelis od zivota, i k tome tezi! Ne daj se! Sve najbolje u tvom zivotu ti zelim! Sve ce kad tad doci na svoje mjesto! Drzi se!

    avatar

    13.02.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    ma čitam tu i tamo sve te komentare koji bi tekao trebali izvuči iz agonije ili te još više gurnuti na dno. kaj da ti kažem? ako ti kažem kako život ipak ima smisla, ne bih uopće lagala. ako ti kažem da ovo sada i nije neki preveliki problem, opet bih govorila istinu. to su te godine, znam jer sam i ja prošla sve te faze i onda kada sam htjela napraviti glupost (zbog glupog razloga) pomislila sam kako će se CIJELI ŽIVOT osjećati oni koji me zaista vole? ako si to u stanju napraviti njima onda ti ja zaista više nemam što za reći. život je lijep, pogotovo kada izađeš iz krize teenegerskog identiteta, vjeruj mi :)

    avatar

    13.02.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • iva797

    Ma daj,svrati do mog bloga i pročitaj onaj pretposljednji post.Svi smo imali takvih faza.Jebeš Klaru i bilo koju drugu koja te neće,nije te vrijedna.Kad se prestaneš ponašati ko zombi i vratiš se među normalan svijet,cura će skužiti šta je propustila.I ja sam imala takvu situaciju,ali ako se okreneš ljudima koji ti našto znače i kojima si ti važan,bit ćeš puno sretniji nego s bilo kojom curom.A i ona prava će kad-tad naići.Pred tobom je još dug put,ali uspjet ćeš ako budeš to stvarno želio....

    avatar

    13.02.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • __________

    hej,evo vidjela sam sve sad komentare podrske i ostalog,i moram ti rec, neznam dal si ovo napiso da bi izreklamito blog,il zato sto si mozda to zbija mislio,ako je ovo drugo,...nemoj,sjeti se svih koji ce zalit za tobom,...sjeti se da je zivot dar,...i samo kukavice i slabici odusataju,evo i ja sam u depresiji...i pomisjam o smrti stalno,al mislim da ipak to nikad ne bi mogla uciniti,...jer ako pises i tom to je sigurno inace poziv u pomoc, a onaj tko to zbija zeli, ne pise o tom, nego to ucini,znaci ima nade za nas...jos,vajda,ja se raspisala,ajd pozdrav i drz se bila istina to sta si napiso ili ne,poooozzzzzz

    avatar

    13.02.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • kyra

    cek,kaj ti fakat mislis da je ta cura vrijedna tog da se ubijes...ma daj...gle nije propao svijet zbog toga...zivot ide dalje i sve se mijenja...jer pazi ovo,cijeli svijet ima takvih problema i zamisli da sad svi donose takve odluke..ja mislim da ne bi vise bilo ljudi na ovom svijetu...razmisli malo i napravi ono sto mislis da je nabolje za tebe..ali prijetnja samoubojstvom...heyyyyy...probudi se...

    avatar

    13.02.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • Konj

    Zabavne su mi sve ove debele ruzne kuje koje su se uzkokodakale

    avatar

    13.02.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • Unbeliever

    .. hahahh.. još jedan od jadnih načina da bi pridobio malo (puno) pozornosti... . . ;) c-c-c ....

    avatar

    13.02.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • Toxic Lupus

    Momak, ja mislio da bi se trebao ubit. Zaista, ako si tolika curica da nemas hrabrosti uhvatit zivot za muda, onda se killni. Sta ce nam jos takvih slabica? Razmisli malo - ti si covjek, ljudina - i sad se zelis ubit zbog neke tamo fufice? Ne zaboravi, zene su tu da iskoristavaju muske, a muski da iskoristavaju zene. Bio sam u tvojoj kozi prije nekoliko godina a onda sam jednostavno prestao traziti to sto sam htio, i gotovo iste veceri mi je u krilo doslovce upalo ono sto sam trazio (i bili smo zajedno 2 godine). we're all attentionwhores...

    avatar

    13.02.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  • Lithium

    a jesi li se ti uopce potrudio upoznati tu, po tvojim rijecima, ruznu debelu krmacu? ocito nisi...ona je mozda tvoja srodna dusa, a ti to nikada neces saznati jer si tolkio plitak da se nisi ni potrudio vidjeti dalje od fizickog izgleda...i zto ne kukaj da te nitko nevoli, jer kako mozes ocekivati od drugih da se potrude oko tebe, kada se ti ocito ne trudish oko njih?

    avatar

    13.02.2006. (15:18)    -   -   -   -  

učitavam...