Komentari

ladyofblackness.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • sally

    :-)he he tvrd orah..:)...ja bih htjela proputovati svijet i vidjeti druge kulture..to mi je san..ali svejedno mislim da je naša zemlja rijetko blago..ima i raznolikost, i srce..:)...čula sam puno o americi od frendica koje su bile tamo..i Hrvati se definitivno drže skupa...i gdjegod dođeš..uvijek ih ima.. he he malo nas je al nas ima...veliki pozdrav..

    avatar

    12.02.2006. (21:19)    -   -   -   -  

  • Nucleo

    Da da, ta Amerika je zbunjujuca stvar... Od moje majke decko je Amer, ali isto podrijetlom hrvat... Tam ima svoju ekipu Hrvato-Amerikanaca i sviraju Tamburice.. Javi ak si u subotu za kavu da mi malo debatiramo o stanju u svijetu ;)

    avatar

    12.02.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • Jade´s box

    Svuda pođi - kući dođi!

    avatar

    12.02.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • sjena sjete

    Eh, draga moja Lady, tako razumijem kad kazes da ne zelis nikuda odatle gdje si rodjena... I sama sam nekada tako razmisljala, ali se i uvjerila da "nikada" ipak ne znaci nikada... Zivot je jednostavno nepredvidiv i neke situacije (bilo dobre, bilo lose) se samo nametnu htjeli mi to ili ne... Ugodnu noc ti zelim i puno, puno pozdravljam...

    avatar

    12.02.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • Podzemlje ;)

    vidis, ja volim ovaj kraj i ljude i sve...al svejedno...bjezi kolko te noge nose...

    avatar

    12.02.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • My escape from reallity...

    Svi govore.... Ja bi van iz ove države!! I ja bi zbog boljeg života!! Ali ne napuštam Hrvatsku niti ću ikada. Naša je zemlja najlijepša... pusa

    avatar

    12.02.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala ti medena na komentaru. Znaš što sam primjetila? Poneki muškarci, jednostavno, ne vjeruju da se to dogodilo i da sam onog dotičnog spustila tako na zemljicu. Valjda zbog muškog ponosa i tolerantnosti, ne žele to priznati nit prihvatiti, ha ha. No, nek se samo tješe, zar ne? Za kratko, ću ti se još javiti pa ti napisati još jedan komentar. Bok i cmokić malena.

    avatar

    12.02.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo me medena. Znaš, kako već znaš, da nisam odavde, pa donekle i strankinja tu, mogu točno znati i osjetiti kako je ljudima koji napuste svoju rodnu zemlju. Vjeruj mi, nije to lako...bolno, nostalgično...ali eto, tako to mora biti. Ja bar nemam nekog drugog izbora. Ali, volim ipak biti tu, zavoljela sam Hrvatsku, ali u srcu uvijek ću nositi svoju rodnu zemlju. Laku noć medena i lijepo mi sanjaj.

    avatar

    12.02.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    moja tete živi u Chicagu i sam sam bio tamo ali nisam želio ostati jer ipak ma koliko je ovdje mi ponekad teško ništa mi nemože zamjeniti ova zelena polja, to divno more i te predivne ljude koji ovdje žive :) ..pusa :))

    avatar

    12.02.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • plokmin

    i ja sam kao mali sanjao preći baru ali kako sam stario tako me sve manje interesirala da sam dosao do stadija da mi se gadi...ne bi nitko zelio otici od doma da je ovdje bolje i sve nas nekad tjera da jednostavno moramo je napustiti. Lijepa je i jedina ali zrak nikad ovoliko gorak nije bio,kažu da od zraka se ne živi!!...nadam se da ti je prijatelju bolje ovdje...

    avatar

    13.02.2006. (00:43)    -   -   -   -  

  • Hudoba Hudobic

    da ti pravo kažem, meni je stvarno svejedno gdje sam, i glupo mi je to kad neko kaže NAŠE more i pa onda u drugoj rečenici kaže NAŠE ravnice Slavonije pa onda za kraj izvali NAŠA planine Gorskog kotara?! ne kužim ništa jer prije smo govorili preljepa je NAŠA domovina, od Vardara do Triglava, imamo NAŠE planine u Sloveniji, NAŠE ravnice u Vojvodini, NAŠE šume u Srbiji, NAŠE jadransko more od Kopra do Bara u CG.. a sutra kad budemo u EU ce nasa djeca opet govorit NAŠA jedina predivna Evropa, NAŠE predivne Alpe, NAŠE ravnice Panonije... bla, bla, bla... pamet u glavu... nego razlog zašto ti pišem, srećo, je da te pitam de je ona slika sta je tu bila s onom PTICOM? i ona neka strvina pored.. sta je s tim.. to je propaganda bila.. laž, jelda.. to sam i ja skužio.. treba mi za blog da objavim.. ili sam fulo blog? ..ISTINU.. chiao!

    avatar

    13.02.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pljunem ti ja tako preko bare i opalim kip slobode po sred cela... jebala te ta sloboda, rece mujo fati... vidje ti po crnogorski, kako se britanski vojnici izivljavaju nad irackom djecom, ubise boga u njima... i to ti je neka sloboda. pusa,

    avatar

    13.02.2006. (08:15)    -   -   -   -  

  • misko

    Naša blogerska "Željezna Lady"? Tako treba! Svi bi samo bježali...iako ima opravdanih odlazaka. Jesi li čitala o mladiću koji je bio ignoriran kod nas i živio u siromaštvu, da bi u SAD-a postao tražen fizičar koji je otkrio novu galaktiku i već stekao ime na tom polju? Nude mu stipendiju, bezbrižno istraživanje, što kod nas dobivaju samo nogometaši. Pozdrav!

    avatar

    13.02.2006. (08:21)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Cula sam da se u Americi pripadnici razlicitih nacija drze jako skupa i da se bas ne mijesaju jedni sa drugima. To mi je malo neobicno posto sam druzeljubiva osoba i bilo bi mi neobicno da netko ne zeli biti u mom drustvu samo zato sto nisam npr. crnkinja ili hispanjolka... No, nevermind... Ja bih voljela otici u Ameriku... No, isto tako mislim da bih se prije ili kasnije vratila... No, u tom slucaju nadam se sa kojom kunom na bankovnom racunu... :)))

    avatar

    13.02.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • troge

    znam ja isto neke ljude koji su tamo, al to je kao ono mala hrvatska, druže se i sve to, a šta ćeš, ja neman nikakvu želju tamo živit, otić bi volila, al samo ko turist, ali ništa više od toga

    avatar

    13.02.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ...i ja volim putovanja...i da imam priliku ..malo bi putovala.........ali purica s mlincima....je purica s mlincima*:))

    avatar

    13.02.2006. (16:49)    -   -   -   -  

  • lady Arwen

    pisala sam sličan post. ja sam dobila poziv u Australiju, ali ni ja ne bih napustila Lijepu Našu. pozdrav

    avatar

    13.02.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • storm niggaz'

    volim putovat--------ali trajna selidba...........no way...........kizzzzzzzzzz

    avatar

    13.02.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • London calling

    zivim u engleskoj zasad zbog studija ali vec sam se odlucio da cu po zavrsetku se vratiti u hrvatsku.ne zbog nostalgije ni i zbog cega slicnog vec iskljucivo zbog toga sto se tamo najbolje osjecam a vidio sam pola svijeta.

    avatar

    13.02.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • Welcome To Moulin Rouge

    ne dam se ni ja... nikada ne bih mogla otici, previse sam vezana za svoj kraj :)

    avatar

    13.02.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...