Komentari

tep.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Naturaliter

    Ipak si održao obećanje. Mogu samo zamisliti kako je bilo lijepo slaviti misu u zoru u toj kapelici. I tebi ugodna nedjelja!

    avatar

    12.02.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    Ne postoji snažiji duhovni trenutak za buđenje od svitaja dana! Zbog suvremenog bioritma prečesto zanemarujemo tu privilegiju!

    avatar

    12.02.2006. (11:11)    -   -   -   -  

  • srna... biti lovina je u prirodi mog imena

    hvala ti što su mjesta s tobom dobila "lica"! pozdrav! :)

    avatar

    12.02.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • Helix

    Da te konačno danas pozdravim. Naravno da pratim i čitam tvoje tekstove i onda kad ne stignem komentirati. Sad mi je nešto palo na pamet. Više kao neka misao-šala (a možda i nije), nedjeljom je dopušteno. Sjetila sam se priča kako se neka plemena u Africi nisu željala fotografirati bojeći se da će "to čudo" zarobiti njihov duh i odnijeti ga nekamo. Mislim da ti u svojim slikama uspjevaš zarobiti duh tih mjesta. Ja sam sigurna da ga gledajući u ekran osjećam. Sva ta suvremena čuda, zahvaljujući tebi, prenose jednu povijest, jedno veliko i važno vrijeme do nas koji tako rado čitamo i gledamo ove stranice. Kad sam jutros gledala vitraj s feniksima i izlazak sunca, znala sam da će mi dan biti lijep. Nadam se da je i tvoj takav. pozdrav

    avatar

    12.02.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • Darko

    Helix, jako je lijep. Hvala ti! Vidio sam kod Feby da si ovih dana u poslovima. Želim ti da ih što prije dovršiš (a to znači i da nastaviš sa svojim postovima ;).

    avatar

    12.02.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    Kad gledam ove predivne fotografije (ah kakav izlazak sunca!), osjećam pravu radost, kao da kupam svoje lice u samom prisustvu. Ugodan, miran i opuštajući dan ti želim.

    avatar

    12.02.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • borut

    Pozdrav, Darko! A ako saznas vise o rekonstrukciji crkve treba samo javit dobavljacima iz Slavonije da ponude najbolju hrastovinu!

    avatar

    12.02.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • Darko

    Točno tako, feby! @Borut: Zato se i raspitujem, ali još ništa nije sigurno. Izgleda da je u planu zamjena ploča kojima je crkva pokrivena. U prvom planu, dvadesetih godina, trebale su biti od alabastera, pa se od toga odustalo, a sad valjda ponovno razmišljaju o tome. No, problem je što nema nikakvih nacrta krova od samog arhitekta, pa se ne zna jesu li trebale biti još nečim ukrašene.

    avatar

    12.02.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • trill

    Vitraj s feniksima je i danju izgledao prekrasno, ali ovo po noći izgleda posebno lijepo :)

    avatar

    12.02.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • alkion

    Tebi je u pet sati ujutro jako, jako, jako rano, a meni je to već skoro pa kasno. Što ti je razlika u kriterijima??? Nažalost, nisam imao digitalca kako bih slikao zoru na moru (u mom sadašnjem poslu često ostajem u ribolovu i preko pedesetak sati). To su stvarno neponovljive slike - nekako su bogatije i ljepše boje nego pri zalasku sunca. Valjda se sve rađa i čovjeku izaziva jače emocije ili već što, nemam pojma, ali ja sam uvijek u tim trenucima u nekom posebnom raspoloženju. Tako i ove tvoje slike odnose moje misli upravo na moje zore na moru i eto cijela duša treperi zajedno s izlazećim suncem. :)))

    avatar

    12.02.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • pegy

    Isplatilo ti se stvarno. :)) A i nama. Jer uživamo u ovako lijepim slikama. :) I sama baš volim fotografirati zalaske sunca. Izlaske baš nemam priliku. Kad radim, nemam vremena. A kad ne radim, spavam. :))

    avatar

    12.02.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Trill: Slažem se s tobom. @alkion: Ponekad dok sam na odmoru, na nekom od jadranskih otoka, znam se ranije probuditi da vidim kako se sunce penje iznad kopna, a žuta crta morem vodi od mene do njega. I da, drugačiji je izlazak od zalaska. @pegy: Stvarno je vrijedilo.

    avatar

    12.02.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • Karmen

    Postovi i fotografije su prekrasni!! Hvala ti što to dijeliš sa nama!! Nisam jezičar, ali čitajući o tome kakav je (kroz povijest) stratešli položaj imalo to brdo Tabor, palo mi je na pamet da li od tuda dolazi glagol "utaboriti se"?? Hmmm?!? Pozdrav!!

    avatar

    12.02.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Karmen: Ma ne bih rekao da ime toga brda ima veze s našom riječi "tabor" i "utaboriti se". Ima u Jordanu i brdo Nebo, ali njegovo ime nema veze s našom riječi "nebo" iako bi to bila lijepa simbolika. :)

    avatar

    12.02.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Jako lijepo!

    avatar

    13.02.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...