Komentari

ridick.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Neomondo

    ...a...hm...uf...teško... zašto u zadnje vrijeme samo slušam/čitam tužne priče? Zar nema veseloga? Ah taj svijet... hm, da... neznam...

    avatar

    12.02.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    O, kako sva mudrost svijeta nije od nikave koristi kada srce krvari... U pravu si kad kažeš - neke stvari niti ne trebamo pokusavati razumjeti. Zadivljuje me snaga tvoje iskrenosti, hrabrost kojom stojiš "ko od majke rođen" na vjetrometini svijeta. Srećom, imaš pokrov koji zaklanja sramotu, zaklon kojeg niti jedan licemjer nikada neće imati! -Ljubav....sve drugo ne trebamo ni pokusavati razumjeti...

    avatar

    12.02.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • poma

    nikad necu razumjet takve roditelje.. ma bitno je da sada imas ono sto ti je onda nedostajalo, puno ljubavi.

    avatar

    12.02.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • oceana

    ma, vidiš kakvim si blagom ipak nagrađen - Ohanom. Prošlost prihvati, ali je ne povlači u sadašnjost da ju ne zagadi. hugs - the huge one ;-)

    avatar

    12.02.2006. (13:25)    -   -   -   -  

  • non´sen

    jucer sam prical s poznanicom o mamama, telefonsim pozivima i to, s obzirom da obadve zivimo u velikoj udaljenosti od njih, jedina opcija je telefon.. kod mene je uvek ista prica i navikla sam se :) jeli jedes ti uopste i tako ta zajebancija :* no ljubav je ipak neraskidiva i prihvatam da je tako kako je :* pozdrav svima, sunchi

    avatar

    12.02.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • edopeje

    naletio sam sasvim slučajno i oduševljen sam.pozdrav od tvojih vežičana.bliži se karneval,pa je ovdje opet strka uzrokovana radom u zadnji tren:))))))odličan blog majstore!!!!!!!

    avatar

    12.02.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Tako sam se rastužila čitajući ovo što si napisao, ali na kraju baš kako ti ime kaže nekako ipak sve svijetli. Tužno je kada roditelji ne znaju voljeti svoju djecu, odnosno kada im ne znaju pokazati ljubav. Grozno je kad za ono što su im dužni pružiti traže zauzvrat uslugu odnosno da djeca budu njihovi robovi, da žive živote koje su oni željeli živjeti a nisu mogli, tužno je kada ih tjeraju da se cijeli život osjećaju krivima. Kad čujem takve priče još više shvatim kako sam sretna što imam mamu kakvu imam koja daje a ne traži ništa zauzvrat, koja je unatoč tome što imam oca koji je krut kao kamen, ja znam da sam voljena i uvijek sam se tako osjećala...Ono što je meni najljepše u ovoj priči je da ti nisi postao ogorčeni čovjek nesposoban za ljubav nego si takav kakav jesi i još imaš snage voljeti i oprostiti majci koja ti je više uzela nego dala...jer ona je takva jer su se tako prema njoj ponašali i ne zna drugačije, a ti si prekinuo taj začarani krug i to je jako jako vrijedno. Ja ti na tome čestitam iako znam da ti nije lako...

    avatar

    13.02.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • tvoj maslacak

    :-*) .....PUSA

    avatar

    13.02.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • *Lonely Maura*

    Grize te savjest i srce ti se para,Bog nam često uskrati dosta stvari u životu,jer kad bi nam dao sve,ne bi bilo zanimljivo živjet.Ohanu zamisli kao dar za svu patnju koju ti je nanjela majka,i kao otkup za sve suze i rasparano srce koje još do kraja nisi pokrpio. Tvoja majka je možda dobra osoba,ali jedna od onih egocentrika koji se non stop samosažaljevaju i namjerno nanoseći patnju,kad već ona pati,koa zašto onda i svi ne bi oko nje? Možda je i zaslužila da otiđeš od nje nakon svega,bolje je što dalje od tavkih osoba pa čak i ako ti je majka jer te upropaštavaju.. Aj sunchi,drž se ti nama menageru,malo sam grezo napisala komentar ali to je moje mišljenje,čim je prihvatiš takvu kakva jest,bit će ti lakše,nemaš se zašto osjećat krivim jer je nisi napustio,nego se samo odvojio od nje fizički ali ne i mentalno,to što ona ne shvaća,to je njen problem.U biti shvaća ali neće da prizna..

    avatar

    13.02.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • *Ohana*

    Iz Arijelinog maila: "Procitala sam Kikijev blog. Ma svi mi imamo ovakve ili onakve odnose sa starcima, oni imaju svoje breme koje nose, ostavstinu proslosti, a i mi smo vec dovoljno odrasli da imamo svoju ostavstinu proslosti. Za neka nejasna nerasciscena sjecanja, ponekad je dobro da ostanu nerascisceana, da ih prekrije trenutak sadasnjosti i da se nikada ne kopa po njima."

    avatar

    14.02.2006. (17:45)    -   -   -   -  

  • edopeje

    nadam se da su vam se slike svidjele:))))))mislim da je ipak beco zasluzio da se objavi na blogu:))))

    avatar

    15.02.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    @Neamondo: @Svantevid:Pozdrav dragi Svantevid. Dugo mi je vremena trebalo da shvatim da je nepotrebno traziti 'zasto'. Jos se uvijek borim ali mi ide ;)),@Poma: :), @Oceana: Don't worry. Tu i tamo zatupim, ali je sve jasno. Sunchi! @Non'se: Prihvaceno! @Sumohrvat: Ma sta me prije nisi nasao...Slike su za deset. I nisam neki ljubitelj maskara ali samo ti salji. Hehehe..., one koje nisu za javnost, salji privatno!!! ;)))) ,@TheLittleone: Hvala na tvojim rijecima. Ne brini, sve mi je savrseno jasno. Tezina je tu i tamo kad pokusavam razumijeti. Razumijeti neshvaceno vise mi radi nelagodu nego samo iskustvo. @Plavo Sunca: Sunchi!!, @Lonelymaura: Ma pusetina! Hehehe.., ne osjecam se krivim bez brige ;), Ohana: Kiss Arijela, razumijemo se. Ohana ljubavi moja! Cmok!

    avatar

    16.02.2006. (01:43)    -   -   -   -  

  • buba mara

    pršti ljubav!!! :))

    avatar

    16.02.2006. (13:07)    -   -   -   -  

  • rozi slon

    ja još nemam snage otići, ali imam osjećaj da će me potpuno uništiti ako to uskoro ne učinim... ima lijepih stvari, slažem se, ali ove druge previše bole.

    avatar

    17.02.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Hm..da mi nemamo istu mamu?:)Ili je u Rijeci neki cudan zrak pa se mame takve...razumijem te potpuno.Uzivaj u svojoj familiji...drugo valjda moramo zaboraviti...lijep pozdrav!

    avatar

    21.03.2006. (02:57)    -   -   -   -  

  • kick

    dobra slika daj još malo takvih slika i biti če super

    avatar

    07.12.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...