Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • brzi

    Nalaga se ti Barba,a ne udavi se u svojoj lazi.PA,ko poubija onolike ljude 1992 godine.Ko zapali onolike kuce,pozatvara onolike ljude.Mislim na Srbe.Ispade po tvome nista se nije desilo,ako se laze.Stvori ti od Gotovine,Zukova ili Romela.Ja isto smatram da Gotovina nije kriv ima njih puno prije njega,ali nemoj lagati i bajke pricati.

    avatar

    18.02.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • komentar prvi dali ti poznajes barbu ili lupas isto ko i sve ostalo ako nesto ne poznas zavezi labrnju

    avatar

    19.02.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • blade777

    Nisu naši heroji suđeni i osuđeni zbog udruženog zločinačkog poduhvata, to je samo farsa.
    Osuđeni su (nepravomoćno) zbog toga što moćni pojedinci koji su sposobni voditi naciju, Lijepu našu (naši heroji), ne odgovaraju konceptu NWO.
    Snažni i istinski lideri(kakav je bio prvi Predsjednik Republike Hrvatske), nikada ne bi dozvolili neokolonijalistički odnos prema Hrvatskoj.

    Takav odnos prema Hrvatskoj ne bi bio moguć da je Ante Gotovina predsjednik ili premijer Republike hrvatske ili da je na nekoj relevantnoj poziciji državnih vlasti.

    Takav sramotni uliznički status Hrvatske moguć je samo sa zatvorenim pravim liderima Lijepe naše, a sa ulizicama i pripuzima na vlasti.

    Najveći je apsurd što hrvatske porezne obveznike sve to skupa jako puno košta, pa ispada da mi sami(prisilno) financiramo sramoćenje i ponižavanje vlastite države, kao i ovakvo nepravedno utamničenje naših istinskih heroja.
    Stvarno, nije moglo ispasti lošije.

    avatar

    18.04.2011. (01:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...