Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • azhdaja

    nemam (za sada) komentara. ali to nije zato jer ne kuzim. nego zato sto je ocito moj prof. bijo u pravu kad je rekal da nam terorija gafova moze puno nejasnih stvari u zivotu pojasnit i olaksat... i sad jos saznajem da je pomocu popularne znanstvene discipline mogu sprijeciti potpuni raspad drustva kakvo danas znamo.

    avatar

    11.02.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    uhh,sad si mi dao ideju kako cu ja bojenje grafova objasnit profesorici iz kombinatorike(da ne imenujem)..ne gine mi petica(ili iskljucenje s faksa)

    avatar

    12.02.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • thccc

    got the point... zanimljivo, fakat.. mada nije i od životne važnosti, ali stvar je principa... to je vjerojatno tako zato šta homoseksualci nisu... ovaj... legalno priznati or somethin' (nedjelja ujutro, skužaj...)

    avatar

    12.02.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    silly, zamijeni Sveborga kad budeš od volje...

    avatar

    12.02.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • thccc

    damn, ja znam šta osjećam, znam i šta on osjeća, dobro razumijem ljude. i predosjećam kako će sve (opet) završiti, ali razmišljala sam o tome i isplati se. imat ću lijepe uspomene. to cijenim. nije me briga. on je poseban. volim provoditi vrijeme s njim. i ne, to nije samo petak i subota navečer... doduše, tad bismo uglavnom bili sa svojim ekipama, našli bi možda pola sata jedno za drugo, obično bi se nalazili preko tjedna i odlazili na samotna mjesta. i ne želi me samo povalit', masu cura se zanima za njega, a on je ipak odabrao mene koja mu nisam dva tjedna dopustila ni da me poljubi... mi pričamo. o svemu. ja ga znam slušati. i čuti. on ima razumijevanja za mene. on me odrješuje stresa. meni je lijepo. budućnosti nema, prošlosti nema. idealist sam. točka.

    avatar

    12.02.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Opet ću ispast bezobrazan, ali nema veze: Džabe piše da su ovo komentari kad ih ljudi doživljavaju ko SMS-ove. Ili još bolje: Kad na netu neđe nešto porkomentiraš, možeš očekivat odgovor svuđe pa i kad otvoriš konzervu.

    avatar

    12.02.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • Nucleo

    Super ti je shema... Uglavnom ono glasanje je bilo bezveze, a lol sam stavio praznoglavo jer sam to kao i sve drugo radio kasno u noci.. Tad sam uglavnom na netu do nekih 3, a vidim i ti nemozes bas spavat.. Ak nisi primjetio i reggae je bilo prije napisano regge sta je isto krivo i rastafarijanci su takodjer mogli krivo shvatit... Peace

    avatar

    12.02.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...