Čičkovo pismo,peratovic.blog.hr" /> Lešinarenje nad Vesnom Škare Ožbolt - <FONT COLOR="#8B2500">Čičkovo pismo</FONT> - 45 lines - Blog.hr - komentari na post

Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Aorist

    Mario Zubovic nije nikada bio zubar pok. predsjednika Tudjmana. Njegov zubar je bio Zeljko Zubovic (brat). Ali treba napomenuti da se Mario stalno gurao u drustvo FT-a, ali se nikada nije progurao ! Tako da to sto je nalupao u intervjuu u Vjesniku moze objesiti macku o rep - niti je on ista ozbiljno razgovarao s Tudjmanom, niti ga je Tudjaman ista pitao, niti je ikada bio prisustan kada se nesto ozbiljno razgovaralo ! Ustvari izbjegavali su ga kako su znali i mogli, iako se cesto nepozvan pojavljivao na tenisu. No, medjutim Maria je na takvo ponasanje vise tjerala njegova supruga (Dorica), prava "pokondirena tikva" koja glumi neku aristokraciju u Zagrebu, pa se tako muz morao nekome uvuci u dupe da to moze glumit. Ono sto nije uspio kod Tudjmana eto uspio je kod Sanadara, pa je taj lik-spodoba danas politicki tajnik HDZ-a (sto god to znacilo) i saborski zastupnik, ali i osoba od povjerenja Sanaderovog, koji mnoge poslove (razgovore) obavlja u ime i za Sanadera, naravno s onima koji uopce s tim zubarom hoce razgovarati. Vecina hoce, jer moraju, trebaju i jer se boje, ali eto ipak se pronadje poneko tko ga ne jebe, iako iza njega u potpunosti stoji Sanader. Ako te jos nesto zanima iz tog vremena, pa iako mislis da znas, svejedno pitaj, mozda cu ti odgovoriti !

    avatar

    12.02.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Aorist, hvala na ispravku. :) Isprika imenjaku Zuboviću. Trenutno me boli glava zbog promjene atmosferskog tlaka i ne mogu se skoncentrirati na bilo kakvo ozbiljno pitanje, ali svakako ću ih imati. Svrati češće. :)

    avatar

    12.02.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • Informacije su curile jer je Vesna imala prisne odnose s urednikom globusa (preprisne).

    avatar

    13.02.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...