Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • magmel

    zakooon domi...to ti dođe tako sa vremena na vrijeme, da neke stvari odjedamput počneš percipirat onako kako bi trebale percipirane bit....bzz..

    avatar

    11.02.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Puko si! :) To je to! Vidim ja stanka prve HNL te slomila. A ništa strpi se do sutra! :) Tvoj post me podsjetio na one sportske filmove koje ja volim i one ponosne situacije u njima! Znao sam ja da si ti pomalo fucking amer motherfucking, a to bumo i dokazali na "američka pita" tulumu kad diplomiraš uz Sum 41 i Blink 182, i uz šilterice sa pivama prikopčanim, i uz povike "Frank the tank!" a nakon toga "Everybody!!! We are going to the Gymnasium!!!". I bit će sve prejebeno!!! I nisi se pohvalio za ispite!!! Pa ti ovim putem čestitam. Dakle ako se ne varam ostao ti je još samo jedan ispit? To buš ti ko iz pičke dal!

    avatar

    11.02.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • macketina

    vidim da je dobro da se nakon penjanja nisam dosla nagledat kakvo je stanje u e zgradi:) mislim, dobro po moje zdravlje..

    avatar

    11.02.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  • Beerlover

    e da, i ja si tak nekak zamišljam te trenutke-na onaj dio s pivama mislim-a mantranja budu sljedeći dan na redu kad bu mi glava puna bubnjara... jedno jutro kad sam proživljaval katarzu sa migrenom napisal sam jedan od najjebenijih tekstova do sad... treba ga ubacit u priču i tak, al meni je jeben. ne pašu mi takvi tekstovi na ovaj blog koji vodim, pa ga ne ću objavit... al fora je čitati mantranja drugih... sretno u nastavku... May the beer be with you! Cheers

    avatar

    11.02.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • Black Cat

    Brzo je proslo ha? :)

    avatar

    12.02.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • L.

    lijep ti je post, samo mi emotivci to baš i ne smijemo čitati na poslu... 'ebaj ga.. znaš mene.. ali mi je jako drago kaj te tvoj "trenutak" našao i kaj si mu dozvolio da te obuzme.. sve nas naši "trenuci" traže, samo je pitanje prepoznajemo li ih.. ti svoj jesi, i drago mi je kaj je bio dobar. i sve je u najboljem redu! pusa..

    avatar

    13.02.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Reko sam ti ja da je firewall na komentare jebena stvar a nisi me slušao! Evo vidiš sad kad si ga stavil kak je dobro. Meni ga je neki haker razvalio, pa sad moram bolji stavit!

    avatar

    13.02.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Počela sam pisati ovaj komentar već milijun puta jer je trebao biti dugačak i lijep i osvrnuti se na ovo što si napisao, no svaki put bi mi netko ušao pa sam morala ugasiti jer mi je bilo neugodno da netko vidi da pišem nešto nježno i da nedajbože pomisli kako sam dobra osoba.:) Uglavnom. Zavidim ti na tom osjećaju, ne vjerujem da ću ga ikada okusiti. Studiram izvanredno i kako je krenulo imam osjećaj da će se to odužiti u nedogled tako da će mi ovo što opisuješ biti prilično strano. Ali u svakom slučaju mislim da je ovo jedan od tvojih najboljih, ako ne i najbolji post. Primjetila sam da i ti i Ujebemti... uvijek kad pišete neke nešaljive i nezajebantske postove u kojima su vaša razmišljanja a ne ništa (kao što si napisao) isforsirano, pomišljate da će to otjerati vaše čitatelje. Meni je to baš simpa i super jer vidim da ste i vi kao i svi mi kad zagrebete ispod slojeva zajebancije dragi i simpatični. Eto.

    avatar

    14.02.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...