Komentari

theglitter.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lana

    "Millions and millions of years would still not give me half enough time to describe that tiny instant of all eternity when you put your arms around me and I put my arms around you."

    avatar

    12.02.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • ne znam otkud da pocnem

    o lana, nemam rijeci.......tjeras me da budna sanjam....

    avatar

    13.02.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • Lana

    Nadam se da ti ne smeta kaj komentiram anonimno, neki se ljute na to, ali ja ne mislim ništa loše. Komentiram samo one ljude koji mi se sviđaju i koji imaju zanimljiv blog.

    avatar

    14.02.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • ne znam otkud da pocnem

    ne, ne ljutim se. dapace nekako je drugacije i ima svoju posebnu car, a ja to volim. pa i ja sam anonimna, zar ne? moje ime nije angie, ne znas kako izgledam i mozda bi na cesti prosli jedno kraj drugog i ne primjecujuci se i ne misleci da smo zanimljivi. hvala!

    avatar

    16.02.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • BlogOmDan

    hej hej djevojko, evo tek sad sam vidio tvoj odgovor na moj komentar u donjem postu 13.02 ( upravo na moj rođendan ) :-) a hebemu miša, živim 100 na sat, radim 100 poslova, pa zaboravljam/ne stignem, puno toga...uglavnom samo ti htjedoh reći dobro jutro/dan/večer il što god da je kad ovo čitaš...a sad idem spavati...joj kako ovi vikendi prolete, strašno nešto, već sutra treba radit; meni svako drugi dan ponedjeljak :-D Tipkamo se...nekad...valjda :-) aj eto ako hoćeš jabvi se na mail...imaš na mom blogu...ti piši a ja ću čitat i rijetko kad uhvatit vremena da ti odgovorim, tako da će svako odgovor počnjat sa " hej sorry što ti se ne javljam već nekoliko mjeseci :-D...joj ubit će me ova iskrenost...kolko god me savjetovali, ne znam drugačije...i tako...a što ima kod tebe ? :-) evo kod mene pospano, pa odoh u krevet :-) Laku noć

    avatar

    13.03.2006. (02:14)    -   -   -   -  

  • hvala damire, da znas da cu ti pisati, a ti kada hoces odgovori....nema veze hoce li biti za mjesec, dva...ista sam. i ja onda pocinjem sa sorry, bilo pocetak maila ili telefonskog razgovora. sretan ti rodjendan tog 13.02. ja cu pisati jel' volim pisati...mozda sam u proslom zivotu bila pisac ili sam promasila profesiju...pa ja sam iskrena i iskrenost me je nekoliko puta kostala, a ja opet ne znam i opet cu biti iskrena...

    avatar

    03.04.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • sta je sa lanom? lana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    03.04.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...