Komentari

knjizevnikvrtlar.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB

    Podsjeti me na moje djetinstvo..kao da smo blizu generacijski ono o značkama i Lenjinu..i sad imam albume pune značaka i Lenjinovih i titovih...sjećaš se one sa potpisom tito...a o privjescima za kljućeve da i ne govorim...kako su to bila lijepa vremena kad smo se radovali da ih slažemo i brojimo...a sad....teško je naći nešto što bi nas istinski radovalo...kao da su godineuzele i radost.

    avatar

    10.02.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • BW

    I ja sam sakupljala značke...privjeske za ključeve...salvete...razglednice...stare crtane romane..poštanske markice i štošta toga,a tako je to bilo vražja moda.Šaljem veliki bačin i mirnu i ugodnu noć.

    avatar

    10.02.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    ova zadnja rečenica ti je dobra:) a ja...ja bih najrađe skupljala knjige, samo nekako nemam dovoljno prostora u stanu za sve koje bih htjela imati....pozdrav i ugodan ti vikend:)

    avatar

    10.02.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • Timea

    Kao mala sam sakupljala salvete, mislim da ih čak još negdje i imam, samo trebam potražit...a u zadnje sam vrijeme, ne znam zašto, počela skupljat šećere...da si malo zasladim život...a i u slučaju da bude nestašica šećera, imam već poveću zalihu ;-))) ugodan vikend ti želim...

    avatar

    10.02.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Hahahaaa... mnogo Ti uspjeha pri kompletiranju nove kolekcije! :))) Pozelim Ti lijep i prijatan dan i srdacno Te voZdricljam... i jos jednom iskrena Ti hvala za ovu divnu ruzu (skinula sam si tu sliku, mozda ce jednom koju 'kapljicu' krasiti!).

    avatar

    11.02.2006. (08:19)    -   -   -   -  

  • kocka

    ja sam skupljala značke, salvete a razglednice su još uvijek negdje na životu.... pozdrav

    avatar

    11.02.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...