Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Svea

    Zadnji parfem koji sam kupila je 100 ml Coco Chanela (tester bočica) za samo 200 kn. Od neke tete na poslu. Miriši fantastično, onak fino teško, baš zimski!

    avatar

    10.02.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • jja

    To je zaista bila prilika! Sto to znaci da je bila tester bocica- da nije bila puna ili je bila vec neko vrijeme otvorena? Jer taj parfem (ne toaletna voda) kosta te velicine 100 eura ;-)

    avatar

    11.02.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • sve se oko mene ispravlja i savija

    vau....ja san oduševljena...al' ono zaista.ovo je kod tebe pravi mali ritual. :) topim se u parfemima, mirisima...predivno je kako se oni vežu uz naše uspomene i u tren nas mogu vratiti u davno izgubljene trenutke...al' nikad nisan obračala toliku pažnu pri odabiru parfema...ti očito sa tim šta nosiš šalješ i snažnu poruku o sebi...heh..baš si me bacila na razmišljanje, mogla bih se i ja uskoro počastiti jednin novim parfemom, al' ovaj put da se zaista pronađem u odabranom :)

    avatar

    11.02.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Napisala si negdje u tekstu da ne razumiješ kako si frendice mogu kupiti isti parfem. E pa lako. Ne postoje dvije iste vrste kože i nikad isti parfem ne miriši isto na različitim osobama. Provjereno višeputa, a isto tako imam recimo ljetne parfeme i zimske jer čak i na meni isti parfem ne miriši isto u različita godišnja doba. :))

    avatar

    11.02.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    U zadnje vrijeme mirišim na sve samo ne na fine parfeme, ali nadam se da će to razdoblje uskoro završiti. Odličan ti je tekst i užitak mi ga je bio čitati :)))

    avatar

    11.02.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala na objasnjenju! Doduse jos mi ostaje misterija kad si zene, odrasle zene, ne curice, idu kupiti iste torbe ili iste majce, daleko od toga da vise bilo tko moze biti unikatan u ovom nasem potrosackom drustvu ali eto i tom misterijom se bavim ;-) U pravu si! Recimo ja sam si htjela kupiti NOU ali na meni ne mirise, mogla bih izlijati bocicu ali ne mirise...na prijateljici mirise super!

    avatar

    12.02.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • lolina

    imala sam ja ljetos post o bugarskim ružama , parfemima i sl. proizvodima , svojedobno sam bila dobila ulje od tamo i neke kreme na poklon od muževog poslovnog partnera , ali ta je veza sada prekinuta nažalost . kasnije sam ih pronašla na netu , ali cijene su paprene....a danas mirišim na paris od ISL , najdraži mi je Flover od kenza , nema kaj nemam...;))) moj prvi miris je bio opium...aha i otkrila sam da losioni za tijelo iz tih istih linija imaju veću moč što se mirisa i trajnosti tiče ili se možda meni samo tako čini. uglavnom nema mi ljepšeg nego kad se navečer okupam i natackam tim parfemskim kremicama...tak,,, book

    avatar

    12.02.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    wow, ovo je pravi pravcati traktat o parfemima :)))) i u svemu si u pravu. još bih dodala da je jako bitno i u kojem dijelu menstrualnog ciklusa kupuješ parfem - oko menzesa i ovulacije nije poželjno jer nam je osjetilo mirisa promijenjeno. što se jačine tiče - obično kupujem eau de parfum, nije ni prejak ni preslab -e.d.toilette je živa vodica.

    avatar

    12.02.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • jja

    Rijecanko, hvala na ovom savjetu! Eto opet san nesto naucila! :-) Super! Lolina daj pliz sapni kad otprilike si pisala o tome, jako rado bih to procitala. I ja obozavam navecer se okupati i onda se natrackati i svako malo sama sebe snjofati he,he

    avatar

    12.02.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • lolina

    taj post sam obrisala jer sam bila nakrcala puno fotki...ehhh

    avatar

    13.02.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  • jja

    steta ;-) Posto patim na kvalitetna etericna ulja, neki dan sam listala katalog Primavere i kao kupiti cu si 5 ml tog ruzinog ulja od jel te i te ruze ali kad sam vidjela cijenu, za iste novce letim Ryanair-om direkt za Bugarsku ;-)))

    avatar

    13.02.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...