Komentari

tweety2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pegy

    Baš ti je lijep post. :) Ni ja ne vjerujem u tu čaroliju na prvi pogled. Obično mi treba vremena, ali kad mi se netko zavuče pod kožu, teško odlazi. Drago mi je radi tebe, da si zaljubljena i da voliš istovremeno. :) Neka samo traje. Dugo. DUGO. :)

    avatar

    09.02.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • blebeta

    Ljubav na prvi pogled? Mislim da postoji osjećaj zaljubljenosti jer može se osjetiti fluid koji nastaje u zraku kad se dvoje sretnu, a predodređeni su jedan drugome...Ne znači da će to biti vječna ljubav, ali vrijedi probati, a ne preplašiti se i pobjeći. Da li volim? Da i vjeruj mi još zadrhtim pod njegovim dodirom i osjetim leptiriće...Ne uvijek, ali neka riječ, osmijeh, poljubac ili dah na obrazu probudi ih i oni sretno zalepršaju...Pozdrav

    avatar

    10.02.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  • Extion

    Ma gle ne postoji totalna ljubav na prvi pogled ali postoji zapravo nesto divno....a to je iskra koja zapali svu vatru u nama...ta iskra kod nekoga moze doci tek nakon petog pogleda ali opet eto, dode :)

    avatar

    10.02.2006. (01:08)    -   -   -   -  

  • Mima

    Za mene je ljubav uvijek bila kemija, zakon neke privlačnosti. Kad sam bila mlađa, bilo je sve ili ništa. Sad mislim drukčije. Ljubav je prije svega prijateljstvo, poštovanje, pomoć, želja da daješ i usrećiš drugog. Ljubav ti daruje mir. Prava ljubav ne može te ispunjavati nemirom i nesrećom, to nije ljubav. Samo, morala sa proživjeti pola života da to shvatim. Tweety, a sada jedna molba na tebe: kad budeš imala vremena molim te da mi objasniš kako se stavljaju slike na blog, jer moj polako postaje dosadan sa samim tekstovima. Hvala, pozdrav.

    avatar

    10.02.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • ...my.diary...

    hi!mislim da se na prvi pogled moze dogoditi jaka privlacnost,koju ljudi zamjene sa ljubavi...no,isto tako,postoji mogucnost da iz takvog pocetka nastane prava ljubav...i sto je to onda nego ljubav na prvi pogled hihihi :))) pozdrav!

    avatar

    10.02.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • mackicari

    Slažem se s tobom u svakoj riječi ovog posta :) Bravo! :) Pozdrav!

    avatar

    10.02.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • Run

    Vjerujem da se netko može zaljubiti na prvi pogled , ali ljubav na prvi pogled kao takva ne postoji. Ljubav se gradi...

    avatar

    10.02.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Loch Ness

    hm, za mene ljubav na prvi pogled ne postoji.. postoji samo privlacnost.. ljubav je nesto sto se dogada ne na brzaka, vec s vremenom i u sto treba ulagati puno truda.. pozdrav

    avatar

    10.02.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...