Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Unikat

    Ej... mislim da će mi najveća nagrada biti onaj tuljac u kojem će biti moja diploma... Nema tih eura koji to mogu zamijeniti... ali bilo bi fora kad bi nam profesori dali sto eura za trud hehe ;) Što se tvog posta tiče, svaka čast, širiti Božje riječi je prekrasno djelo... i ja sam protiv pobačaja, definitivno.. pozdrav..

    avatar

    10.02.2006. (01:49)    -   -   -   -  

  • Puki Snovi

    i ja sma protiv pobacaja, osim u iznimnim situacijama kada se radi o zivotu

    avatar

    10.02.2006. (02:47)    -   -   -   -  

  • Eleonora ;)

    Bas.. Ja sam zestoki protivnik pobacaja,ali postoje u zivotu situcaije kada je to neizbjezno.. I da svaka ti cast imas pomalo neobicne,ali jako zanimljive postove.... Inace nisam tip koji takve stvari cita,ali ovo me je bas zaineresovalo.. pozzzzz iz vukovara....

    avatar

    10.02.2006. (07:58)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Protiv pobačaja sam, osim u slučajevima kada govorimo o ugrožavanju života buduće majke. Nisam stručna osoba da bih raspravljao o tom području, ali to mi se čini ispravnim. Žao mi je što tvoja mama ima oboljenje jetre. Od svega najteže je dok čovjek ne sazna od čega točno boluje. Kad sazna od čega boluje, tada se može usmjeriti ka izlječenju. Želim da u što skorije vrijeme saznate majka boluje od neke blaže bolesti i da je moguće veoma brzo trajno izliječenje. Puno sreće, zdravlja i svako dobro tebi i tvojoj obitelji!

    avatar

    10.02.2006. (09:27)    -   -   -   -  

  • Thinking about...everything

    ovaj...kaj ces ti bit svecenik il kaj? nisam dosad bas obracala pozornost na tu mogucnost pa sad neznam kaj da mislim...a zanima me...

    avatar

    10.02.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • BW

    Ja sam svako jutro u isto vrijeme molila krunicu čitavih devet mjeseci i rodila sam zdravu curicu na blagdan Vele Gospe,vjerujem u čuda.Kissam te.

    avatar

    10.02.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • Heart of a woman

    Ja ne znam na kojoj sam strani. Osobno, nikada ne bih mogla napraviti pobačaj. Zapravo ovisi, u kojoj bih situaciji bila. Ali ipak mislim da to ne bih mogla napraviti. Ne bih imala snage. Ali sam definitivno za pobačaj u nekim ekstremnijim slučajevima. Sjećam se, pred nekoliko godina je na TV-u bila djevojčica od 9 godina koju je neki čovjek silovao i ona je ostala trudna. Crkva joj nije dopuštala pobačaj. E sad se ja pitam: Pa kako djevojčicu od 9 godina mogu natjerat, za Boga miloga, da rodi! Sa 9 godina! Strašno. Dođe ti da se malo zamisliš... :)

    avatar

    10.02.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • Tišina

    razveselio me ovaj tvoj post :-) p

    avatar

    10.02.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Ne razmisljam o tome da postanem svecenik.Pisem ove teme za dusu.

    avatar

    10.02.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...