Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • VTG

    Žao mi je šta se ubijaš na poslu,:-((.Odlučih malo da vidim,komenitiram:-))))Veeeeelika pusa!!!!!

    avatar

    09.02.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok medena. Kao prvo, hvala ti na prekrasnom komentaru kojeg iznimno cjenim. Jer znam da si iskrena....i osim toga, vidi se da si ga ispravno shvatila. Jako me veseli, ali zaista jako, što si napisala u komentaru. Pogodila si bit svega toga. A to jeste, da ja uvijek pokušavam pisati o svemu, pa i o toj temi, na jedan jednostavan, pomalo poučan...ali najbitnije, na jedan neprostački način. Da li u tome uvijek uspjevam...ne mogu biti sigurna. Ali zaista se iskreno trudim. To što si ti napisala u svom postu. Mogu ti samo reći da si ispravno postupila. Na taj način, toj dotičnoj si pokazala da se ne osjećaš kriva, da nisi ništa loše mislila i da si sigurna u sebe u svojim odlukama. Jako lijepo i ispravno. Toj dotičnoj sigurno nije bilo lako....upravo zbog toga što si to tako lijepo i pravilno "odigrala". Svaka ti čast. Bok i veliki cmokkkk medena.

    avatar

    09.02.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Extion

    Ajde ajde ne opterecuj se sa njom i poslom, barem ti se svakakve zanimljive stvari dogadaju u zivotu :) Posjeti malo moju dosadu :PPP Uzivaj u danasnjem danu :)

    avatar

    09.02.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • teuta

    A što "reći" na tvoj komentar, medena? Samo ono najbolje i najljepše. Daješ mi snagu i volju. Pružaš mi sreću. A to je toliko vrijedno i dragocjeno. Kako da ti se odužim medena?

    avatar

    09.02.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • Tragedy

    oh, hvala na komentaru! bit će bolje, don't worry.... xoxo

    avatar

    09.02.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • Stripper - Queer as folk

    evo da se i ja javim. Jedna od mojih loših strana je što kad krenem s nekim poslom neznam stati. Tako da se prepoznah u tvom iscjeđivanju poslom, ali ipak preporučam svima da se dobro informiraju gdje im je kočnica. I da je potegnu. Život je ionako prebrz. Ja imam svoju firmu i kolko napravim toliko ću imati. No skzupa cijena da jednog dana pa i na jednu sekundu požalim za proteklim, neproživljenim životom...

    avatar

    09.02.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    Pozdrav kako je kod tebe.Znači zajebano ti je na poslu.Pa barem se nadam da će se situacija popraviti.

    avatar

    09.02.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • METAL 24/7

    eeee pa sam ti rekao ja da ces prezivjeti na poslu....hehe...a eto tako ce ti biti i s ovim....i to je toooo....enjoy your life...jer pre brzo ide a i predobar je da se bunimo na njega ma sta god se desilo!!!ajde pozdrav....bokić

    avatar

    09.02.2006. (18:54)    -   -   -   -  

  • NULASTER

    Hm da, treba ipak učiti.... Ključ uspjeha je u tome da odlučno radimo stvari koje najviše mrzimo. To je jednostavna istina koju svi znaju, no malo tko ima volje da ju primjeni... Uglavnom blogač ti je OK, ajde skokni na moj :D :D Upravo pokušavam organizirati invaciju! :)

    avatar

    09.02.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • NULASTER

    Htjedoh reći "invaziju" ,a ne "invaciju". Damn tipkovnica...

    avatar

    09.02.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • .::MONONOKE::.

    Joj,ja neznam kako ću ja uspit s nekim poslom....Ja sam vrlo ljena i neozbiljna osoba :P A šta'š....Super ti je blog!!!Super pišeš!!!PoZZ!!!

    avatar

    10.02.2006. (13:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...