Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Tovar

    Jel to oni konzum priko puta vjesnika, ajme, ajme bwaaaaaaadaddasfafgsdg. Mora san povratit, jos se sican prvog dana kad su me prozvale susedom, bljak, kad te prozovu susedom onda prosjecna kupnja promini trajanje sa 15 na 20 min. Najgore od svega sta san otisa sa share, ne iden vise tamo, radin u Hebrangovoj i nakon misec dana u konzumu kraj firme... "jos nesto sused?" bwaaaaaaadaddasfafgsdg

    avatar

    09.02.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • BONAGRACIJA herself

    Da, mislim da je svima odma jasno o kojem je konzumu rijec...Jednom sam cak mislila da bi se trebo napraviti film o konzumovim prodavačicama jer, kao, svi se pale na filmove po istinitom dogadjaju koji oslikavaju sliku naseg drustva,bla,bla... a onda sam shvatila da bi to bio horor i da bi trajao predugo.pa sam odustala od ideje. U svakom slucaju vec na onoj prvoj rijeci:"suseda" dobila sam fleshbek na sve trenutke iz konzuma (kako jadno ali svi su isti) ali me istovremeno preplavio i osjecaj olaksanja: jeeee, ne moram danas u konzum!!!!

    avatar

    09.02.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Kvoc kvoc. Oprosti, ali samo kukas. Kako je lijepo prstom upirati u tudje nedostatke, a? U ovoj prici sudjeluju dvije osobe, jedna ljubazna prijateljski nastrojena zagorka, koja voli ćaskati s ljudima i jedna otresita mulica koja misli da je faca kad sere po drugima. Klasicni Mandingo Cliche. No sto ja znam o tome... ja sam samo sirota kara...to je samo moje misljanje. Al ono sto znam je da mi je pun kufer ljenih studenata koji samo jedu drogu, bodu se đojntima dok s uzvišenog trona svoje tobožnje akademske superiornosti pljuju po radnom covjeku. Sram vas bilo.

    avatar

    09.02.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    u dobar komentar. vidim da si se vratio u zivot... :) pogotovo nakon sto su nas oni klinci dobili 3 puta jucer :)

    avatar

    09.02.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • misteriji i neobične,nerazjašnjive pojave

    kaj još suseda?pozdraw, dođi do mene. :)

    avatar

    09.02.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Eto, otelo mi ideju za post... S kim si takav si - očito ima smisla... :) Svaka čast!

    avatar

    09.02.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    A najgore mi je kad se kamen pravi da je glodavac. Neznam sta si jer nezam nista sa negativnom inteligencijom, pa sam aproksimirao da si kamen. Da se kamen da pribit na stup srama, sad bi to i napravio.

    avatar

    09.02.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    @kara:ko sere po susedi?ja nisam srala po njoj,meni je ona bas draga.ali u jednom imas pravo,ti jesi sirota kara:) @chima:da,da,znam ja da je tebi super komentar kad ti netko nazove sestru otresitom mulicom!

    avatar

    09.02.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    e da lydia!znas kak se veli,ko prvi,njegova djevojka,u ovom slucaju suseda...trebala si reci da zelis o susedi pisat..prepustila bih ti ju,ali teska srca...

    avatar

    09.02.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    e hebga sad, prije je bio zidov iza share pa smo gundjali jer je skup, a treba prec jos 100m do susedskog konzuma. inace imas na istoj udaljenosti samo na drugu stranu marketic, privatnici su pa sigurno nisu susedi :) kod suseda me odusevljava (mimo toga kolko suseda imaju, bogte pa ta zgrada stoji prakticki na osami tamo, to po zakonu spojenih posuda suseduju s cijelim zg il sta) koliko uspiju spore bit, dosla im je ona jedna zena, izgledala je speedy gonzales prema njima i sad je vise nema vjerojatno slaze nesto iza u skladistu. ima ih 3 obicno od cega jedna stalno nekog vraga slaze, valjda im se viljuskar popravio pa mora palete rucno nosit, druga mjeri duzinu kruha a treca komunicira s javnoscu. i stalno se guraju medjusobno..aaaaaa.. i onda dodjes ko mladi majmun (jos bi si oprostio da slucajno nemam visegodisnje iskustvo) jer se cini da unutra nema nikog ali to je samo pomak u prostorvremenu jer kolko god nutra stvarno ne bilo niti jednog kupca, opet ti treba 20min. mater. a mogo sam do presoflexa. ili plodina u rijeku.

    avatar

    09.02.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Puno komentara, ali statistika pada. Koga ćemo prikucat na stup srama uz ekstremno arogantni komentar na njegovom blogu?

    avatar

    09.02.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Zar sam pogriješio, kad sam se smijao, kad su mi govorili da statistika je kurva?

    avatar

    09.02.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • ramona-joan

    znannnnnnnnnnnnnnnnnnn ja da ti mene voliš

    avatar

    09.02.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • ramona-joan

    e slušaj, iman ideju... zašto mi jednostavno ne staviš šiljastu kapicu na glavu i ne pošalješ me u kut? a onda moš sa svojin šminkerskim društvon plesat žikino kolo, tako da te ja, zločesta pankerica nemogu ometat... jer mislin, dobit toliku čast da buden na nečijen stupu srama je jednostavno previše za mene... eto ti ga đavle... ja mislin da mi ide suza... hm... ja mislin da nije... ne, ne... to mi je tvoje s***e od bloga upalo u oko- a jebiga, šta'š

    avatar

    09.02.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Evo jedan krasan primjer suradnje citateljstva i urednistva naseg vrlog bloga, da ne kaze nitko da azhdaja nema sluha za zelje javnosti. Kao odgovor na ovaj zadnji komentar predlazem uvodjenje stupnjevanja u stup srama. Kao primjer upotrebe tih novih stupnjeva navodim to da bi se sad rammonu i/ili joan kao posljedicu posljednjeg komentara preselilo jedan stupanj vise, gdje vrijedi da je visi stupanj vise sramotan. Kako prezirem pankere koji se isfuravaju, booogte... nek se nitko ne uvrijedi.

    avatar

    09.02.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Nemogu, eto, nemogu, predbra sam osoba... nemogu biti tako zao. Oprosti ramona i pripadna joan, oprosti(te) na mom zlom jeziku i sto smo te(vas) pribili na stupcinu srama. Mi to tako jer se šalamo malo, jer takvi smo ti mi- skroz smo šaljivi. Stoga ne uvrijedi se sto smo te stavili na stup srama i sto te vrijedjamo malo tu i tamo, nije to ni za ozbiljno ni osobno. Bozesacuvaj, dapache, meni osobno bi bilo drago kad bi ti (i tvoja prijateljica) s našeg stupa srama nastavile posjećivati naš vrli blog i komentirati obilato i pričati svima da smo ovakvi i onakvi pa da svi dolaze kod nas vrijeđat nas i čitati nas i komentirati. Eto.

    avatar

    09.02.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    U to ime sam apdejtao opis njezinog bloga. A u vezi "nek se nitko ne uvrijedi", ja se ne isfuravam.

    avatar

    09.02.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Bad Blond Girls

    e jebi ga kad nekaj smislis,posalji,a ove graffite nismo mi smisljale,neg smo skupile nekoliko iz cijelog zg

    avatar

    09.02.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    i KAKO MISLIS SVEJEDNO KOJEG SIRA?!?!?!?!?

    avatar

    10.02.2006. (01:01)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    kao sto sam ti rekla,meni je sir samo sir,svaki je dobar.ovaj komentar i ovako pisem samo da bih zaokruzila broj komentara na 20,tako da se niste usudili pisat jos komentara ispod ovog posta..imate gore novi post pa tamo pisite...da,to se odnosi i na tebe kara,pa barem jednom probaj poslusat:)

    avatar

    10.02.2006. (06:53)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Kvragu, prokuzila si me. A bas sam htio bit pakostan i napisat komentar... a nista sad... :P

    avatar

    10.02.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...