Komentari

colorblind.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • male misli s ove i s one strane

    hej draga, jesi li to ti na slici? i mene puca prošlost zadnjih dana i neda mi mira, ne znam kaj je to...godine, možda...

    avatar

    09.02.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    yes ;-) prošlost iš iš!

    avatar

    09.02.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    hej, lijepa si :)) izgledaš mi kao curica :)) i hvala ti...uživaj u vikendu i ti!!

    avatar

    10.02.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • Under my skin

    Nekak ti ne mogu reći da te totalno kužim. Kad te ne kužim baš u ovom trenutku jer se osjećam podobnom za žene jednako kao i muškarce spremna na sve rizike i svu buduću bol koju si trenutno stvaram. No, bila je to jedna od spontanih odluka da preuzimam rizik, ja sam osobno predugo živjela u prošlosti da bi nastavila istim tempom. Sad mi je ok, čak mi je i opći kaos u osjećajima, planovima i životu sasvim ok. I shvatila sam da mi treba ovakav period kad trošim energiju rasipnički jer ju imam i jer ju dobijam na najrazličitije načine. Što je meni moja najbolja prijateljica neku večer poslala u sms-u, kad sam bila u vrlo krhkom i tužnom stanju, a prava je istina - sreća ponekad dolazi u teško prepoznatljivom obliku. Pa makar neke veze propale zbog najbanalnijijh razloga, ipak je najvažnije da zadržim dobre veze sa samom sobom i broj dana opisanih u tvom postu svedem na najmanju moguću mjeru. A to bi željela i tebi... nek ih ne bude više. Grlim te!

    avatar

    11.02.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    đizs... kaj tak crno odzvanjam? ja sam opisivala stanje koje je uvijek tu, kao val koji je dio mora pa nekad ispliva, a ne dan... i k tome gore ako to gledaš kao bad days (meni je normala, nešto što me šutne tu i tamo pa se malo pobirem pa se skupim pa sam super), ali uz sve to, što je u meni - ja sam isto tako i bezobrazno sretna. pusa (od sad ću bit vedra, zabrinula si me ;-))

    avatar

    11.02.2006. (02:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...