Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • cookies

    e ja sam bila među ovima kaj su gledali - što je muškarac bez brkova!! odličan film.. sad pogotovo stižu dobri filmovi - baš danas gledam film Tko je smjestio crvenkapici!!! ovih dana idem pogledati i Ponos i Predrasude. super!!!

    avatar

    10.02.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • misli jedne nonny

    ja ne znam zašto su ljudi napuhali taj film muškarac bez brkova.. moje mišljenje da je to još jedan tipičan hrvatski film.. puno mi je bolji onaj Kako je počeo rat na mom otoku.. Gledala sam i King Konga i onako.. ok je .. dosta dobro napravljen film.. još nisam stigla otići pogledati Narniu, a mislim da i neću jer ju je best frend skino sa neta pa ću pogledat kad ću imat vremena..

    avatar

    10.02.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • 11minuta

    Blago vama svima koji imati kinu u gradu pa mozete tu i tamo pogledati i koji noviji film...;) ja obozavam ici u kino, ali moji dragi vinkovci nemaju ni k od kina..zato uzivajte..i drzite fige da ga i mi jednom dobijemo:)

    avatar

    11.02.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • Jaca

    Upravo sam odgledala Two for the Money - pravo dobar film, dosta drugaciji od vecine onih koji su nedavno izasli.

    avatar

    12.02.2006. (04:00)    -   -   -   -  

  • Ivan_1_1

    Kad će onaj novi film-Zločinci!!!

    avatar

    12.02.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • the-movie

    pogledaj moj filmić na blogu :)

    avatar

    12.02.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • ronin

    @ cookies drago mi je da si gledala i da ti se svidio definitvno jedan od boljih hrvatskih filmova ove godine. Crvenkapicu bum neki od ovih dana pogledao, a kaj se tiće Ponosa, obavezno odi sigurno bu ti se svidio. @nonny ma nije to niš napuhano, zar je tako teško prihvatiti činjenicu da smo konačno u pozitivnom valu dobrih filmova koji su započeli sa To divnom splitskom noći. Već sam prije iznio mišljenje da nezasluženo je prozivan Kako je počeo rat na mom otoku jednim od ili najboljim hrvatskim filmom od rata. Ipak to nije tako, film je postigao uspjeh samo u suši filmova kojih zapravo i nije bilo. Glavne fore iz to filma svele su se na pašta šutu i nakon toga ništa. King je sranje i sramota za Jacksona i njegovu ekipu koju je povukao sa LOTR-a na ovaj projekt. Film jednostavno nije uklopljena cjelina i nije nimalo atraktivan. Narnia je pravi dječji izuzetno pozitivan film bez imalo suspensa, zaplet je minoran ali nema prenemaganja u filmu i upozorenje za one koji traže uzbuđenje ko iz LOTR-a, tamo ga nećete naći ali zato su filmovi o Narnii zatvorene cjeline bez toliko sjeckanja radnje i predugih podcjelina kao u LOTR-u. Svakako bolje ne trošiti novce na taj film (mislim na odlazak u kino). @ marija držim fige da dobite kakav multiplex u Vinkovcima a dotak trk u Osijek ili po kakav film na divx-u! možda bi trebalo organizirati kakvu akciju pritiska preko bloga da vam se uredi kakva dvorana za projekcije. @ jaca ja se ne mogu složiti s tobom jer Two for the money je jedan osrednji i u rubrici već viđeni zaplet, tako da bih rekao -2 i bolje da se gleda ak nemaš kaj doma, kad već stigne na dvd-u. @ ivan uskoro

    avatar

    13.02.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...