Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Cartmann

  Uvjeren sam da svejedno Puki nece neko vrijeme izlazit iz podruma. U Chileu, naravno. :)

  avatar

  07.02.2006. (22:57)    -   -   -   -  

 • Zombix

  Moram priznati da me ova slika na tvom blogu vrijedja moje vjerske osjecaje kao vjernika koji vjeruje u zdravu pamet. Nego, bas citam kako su organizirali natjecaj za najbolju karikaturu o holokaustu da bi ispitali granice slobode tiska, a ja sam im bas htio predloziti da pokusajo objaviti fotku neke muslimanke u toplessu ako im se ispituje sloboda tiska ali... odustao sam, nemam e-mail od urednika tih novina.

  avatar

  07.02.2006. (23:08)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Cartmann, Puki je k'o po običaju odigrao igru, sklonio se i isturio ženu, pardon, glavnu urednicu Sinu Karli. Već sam se naprimao mailova i sms-ova o pozadini najnovije Pukijeve "zajebancije", al' o tome nešto kasnije. Pomislih, možda će mi blog biti posjećeniji ako nabacim koju alegorijsku priču. Vidim da i pjesnicima na blogu dobro ide, pa se ne začudi ako udarim koji haiku. :)

  avatar

  07.02.2006. (23:12)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @T-Zombix, kad si već spomenuo izrugivanje holokaustu, sjeti se što si mogao čuti sinoć na HTV-u: "Treba razumjeti da je nama na prvom mjestu Allah, pa onda Muhammed, a tek onda mi sami." Izrugivanje holokustu ne vrijeđa vjerske već ljudske osjećaje. A kako po navedenom citatu ljudi nisu na prvom mjestu, moram ti reći da nisi razumio kako neki tumače Kur'an.

  avatar

  07.02.2006. (23:29)    -   -   -   -  

 • Kavalkante Kavalkanti

  A moguce je da je ovo neistina jer Voltaire nikako ne bi bio smesten u Limbo nakon smrti, vec malo dublje, verovatno mnogo dublje od onih nekoliko kilometara zemljine kore. Gde tacno, to ne mogu reci bez konsultacije sa strucnom literaturom, ali sigurno je da u Limbo nikako.

  avatar

  07.02.2006. (23:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...