Komentari

cvjetakmali.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • BOOK OF MY LIFE

    ajme, kako mi je lijepa ova trešnja... samo, nisam je baš viđala po cvjećarnama, zapravo, tek prvi put čujem za nju i vidim je... E, odmah bi je nabavila! Možda, ako ne u cvjećarnama, je bude bilo u vrtnim centrovima...? I znaš što bih još htjela, visibabe, premba ja nemam kuću i vrt... barem u lončanici, ali gdje da ja to nabavim s korjenom... ne vjerujem da ima u cvjećarnicama, ali ti bolje znaš... POZDRAV! super ti je stranica, samo tako nastavi.

    avatar

    07.02.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @solanum ćeš naći u vrtnom centru ili možda čak na tržnici, ali tamo početkom proljeća. Visibaba ima lukovicu i u biti je zakonom zaštićena biljka pa se ne bi smjela brati, a i u stanu ili zatvorenom ti ne bi uspjevala, ona voli hladno. Hvala na pohvali...di

    avatar

    08.02.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • BOOK OF MY LIFE

    hmm... ja berem visibabe, uvijek kada sam u posjetu svojima u Bjelovaru, ali moram se izuvući... na livadi u njihovom vlasništvu... Bolje je da su zaštićene. Prošle godine su se kod mene u Umagu prodavale u snopiću, onako ubrane.

    avatar

    08.02.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • MurtilaFjora

    Nešto prčkah po netu i naletih na Vaš blog i svaka Vam čast. Dakako, nisam stigla još sve iščitati, ima tu podosta gradiva, pa možda negdje drugdje piše da je solanum izuzetno otrovan i da treba paziti da se djeca s njim ne zaigraju (a njima je vrlo atraktivan zbog ovih dekorativnih plodova).
    Želim Vam mnogo uspjeha (ne samo) s blogom

    avatar

    04.01.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @ MurtilaFjora hvala na dobrim željama...i upozorenju

    avatar

    18.04.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...