Komentari

depresive.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Leey@

    pozzzZZdraf....

    avatar

    07.02.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • Kontra aka ivan_17_zg

    ej, malena! Čuj sve ti piše na blogu.. imaš tamo moj mail, broj moibitela i Nick na t-portal forumu... samo pogledaj bolje i vidjet češ :) kissam te puno, puno... čitamo se!

    avatar

    07.02.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • Kontra aka ivan_17_zg

    btw.. onaj Stark ti je moj "kolega" (kreten crne duše - misli da je pokupio svu pamet svijeta i da je on nezamijenjivi idiot) iz moje škole... ali postoji još jedan 100 PUTA GORI OD NJEGA... još se trenutno nije javio na moj blog... al sad pošto ga je Stark otkrio, ubrzo očekujem i onog drugog kretena da se javi... ZBOG NJIH SAM BIO MAKNUO ONAJ PROŠLI BLOG a i zbog Ghetto_Shit (čitaj Geto lejdi)!

    avatar

    07.02.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • Kontra aka ivan_17_zg

    sad mi se živo jebe oče li se nasrat ponovno na moj blog ili ne... baš me briga! Ja tucam svoje, pišem ZA SEBE... a ako netko misli srat po mojem postu i po meni (samo zato što me ne poznaje i jednostavno imaju psihičke poteškoće da se jednostavno moraju iskaljat na meni, neka to i dalje čine... SVE SE PLAČA - SVE SE VRAČA.

    avatar

    07.02.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • I got a heart full of pain, head full of stress

    a šta da ti kažem osim da se totalno slažem s tobom! tako i trea...a zašt si se posvađo s ghetto lejdi? e, da i ja isto više nisam na indexu...dosadno mi tamo..ae, uživaj, pusa!

    avatar

    07.02.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • Another turning point, a fork stuck in the road.

    kika, sta si pobigla sa indexa? pa daj zajebaješ ispalit ću tamo bez tebe.....come back!!! i btw gheto lejdi je preglupa da bi to bilo istinito iako ima dobar blog, to ništa ne znači..ne znan zašto su skupa ona i niger ako je on iz pule,ono, bolesno...pozZz

    avatar

    07.02.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  • Alight and scarred I’ll leave you alone in this pl

    Ej! Šta ima? Baš prolaziš kroz promjene:) Fora ti je u školi, prebacuješ se na rep... very nice...:( Ma zajebavam! :) Samo ti slušaj... što god! Ajde Kika čitamo se. :)

    avatar

    07.02.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • I got a heart full of pain, head full of stress

    maria, imala sam nekih problema sa ovim profilima i ta sranja...a angelus..ma nea šanse da se prebacim na rep! e, e..nea šanse! nemrem to smislit, samo eminema mogu poslušat! hehe..dobit ću cd od korna! pa sam happy! i da, ovo da je ona glupa neću kometirat! ae, pusa!

    avatar

    08.02.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...