Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Profesor Baltazar

  Vladin glasnogovornik Ratko Maček izjavio je večeras, komentirajući napis u sutrašnjem "Večernjem listu" o smjeni ministrice pravosuđa Vesne Škare-Ožbolt, da za sada nema promjena u Vladi i da takve tvrdnje ne stoje. Ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt ustvrdila je večeras da su medijske tvrdnje o njezinoj smjeni "jeftina podmetanja", koje plasiraju protivnici reforme pravosuđa. "Reforma pravosuđa, koju uporno provodim već dvije godine, izbila je mnogima puno novca iz džepa i prekinula je puno interesnih veza pa nije čudo da je mnogi žele usporiti. Kad vam se ne može prigovoriti da ste loš ministar, onda se neki služe jeftinim podmetanjima", izjavila je Škare-Ožbolt večeras za Hinu. Dodala je da je tvrdnje o smjeni ne zabrinjavaju te da nastavlja svoj posao koji, istaknula je, obavlja vrlo korektno. Ministrica nije željela konkretizirati tko to "jeftino podmeće", ali ističe da su se tvrdnje o njezinoj smjeni u javnosti zadnji put pojavile odmah nakon stavljanja cijele baze zemljišnih knjiga na Internet, odnosno čim su potpuno otvorene javnosti. U sutrašnjem je izdanju "Večernji list" objavio tekst u kojem se navodi da će premijer Ivo Sanader smijeniti Vesnu Škare-Ožbolt, među ostalim, i zbog "curenja informacija" o Vladinu planu financiranja obrane generala pred sudom u Haagu. U odgovoru za taj dnevnik ministrica je, uz ostalo, ustvrdila da je riječ o podmetanju te da je pravi razlog takvih tvrdnja činjenica što ona nije članica HDZ-a. Na pitanje je li ju netko pozvao u HDZ ili savjetovao da pristupi toj stranci ministrica je večeras za Hinu izjavila kako "pozivnica nije napisana" te ponovila da ne želi u HDZ.

  avatar

  06.02.2006. (22:43)    -   -   -   -  

 • lijecenikatolik

  A čija je ona ljubavnica?

  avatar

  06.02.2006. (23:09)    -   -   -   -  

 • 45lines

  Po Saboru se pričalo da je ljubavnica Igora Alborghettija? Ona će privatno reći da je to neistina, a da Igora pozna iz vremena kad je radio u Uredu Predsjednika RH. Sad ja ne znam jel' on tamo radio. Znam da je radio u "Hini" i "Večernjaku". prije "Globusa". Ja sam isto čuo priču da je ravnatelj POA-e imao ljubavnicu u "Globusu", al' na puno nižoj razini od Igorove. Nebitna su mi oba trača. Činjenica je da nju Karamarko sustavno ruši, a da ona misli kako je to samo zbog toga što ju Sanader želi vidjeti u HDZ-u. U obrani od Karamarkovih nasrtaja, ne pomaže joj ni prijateljstvo s Miljenkom Manjkasem (glodurom Večernjeg lista), za kojeg znam da joj je bio podređeni u Uredu Predsjednika RH.

  avatar

  06.02.2006. (23:27)    -   -   -   -  

 • lijecenikatolik

  Niš ti ja o tome ne znam, osim: ak je Alborgeti radil u Uredu predsjednika onda je i Puki vodil press službu Bijele kuće.

  avatar

  07.02.2006. (00:16)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @lijeceni, Puki već vodi press službu Ureda Predsjednika RH, što mu je izvrsna refenca za posao u Bijeloj kući.

  avatar

  07.02.2006. (16:16)    -   -   -   -  

 • dubravko

  ja čuo da je Tanja Torbarina ljubavnica Igora Alborghettija.

  avatar

  29.01.2008. (19:02)    -   -   -   -  

 • oluja na jadranu

  vesna izgleda jako iskreno ali i jako lipo.Iako sam mlađi ja se dobrovoljno nudim za njenog ljubavnika,Splićanin

  avatar

  29.01.2008. (19:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...