Komentari

hipnotisanopile.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • bajac

    to se čekalo...ne mogu ti opisat kako mi je masu drago šta si napokon sve svatila i šta se minjaš...nova faza života je prid tobon i ja virujen, tj. znan da će se dugo održat...drago mi je šta si svatila da ima ljudi kojima je puno stalo do tebe, i šta si napokon zavolila sebe...puno te volin i znaš da uvik moš računat na mene i da ću uvik bit uz tebe kad budeš tribala bilo šta... :) šaljen ti jednu veliku kizzu, i drž se prijo... :*

    avatar

    05.02.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • Andreich

    :* nas dvije nikad nismo bile ne znam kako super, ali si mi uvik bila draga..nisam nikad niti pomislila da bi mogla konzumirat nešto izuzev duhana, i sad sam stvarno iznenađena.....nadam se da ćeš se držat napisanoga. Evo ovako, ja kao cura,hm,hm, prvo te moram napast za ono što si pizdekala da si debela?!?!?! WTF?!?! Bome si me NAJIDILA! O čemu samo pričaš,eeeeej?! Razumin, znaju i mene pucat neki filmovi kada sama sebi parim kao trokrilni ormar, ali ono, znam da to nije tako ;) Nisam građena ne znam kako, ali sam zadovoljna svojim izgledom, i ti tribaš bit. Jer si stvarno krasna. I normalno da nisi glupa, znaš puno toga, i uvik od tebe čovjek može naučiti nešto novo. I ja spadam u te ljude koji te cijene. Studiraj to što želiš, živi svoj život najbolje kako znaš, bez nepotrebnih poroka, bez svega što ti može činit zlo! Nadam se da si pročitala do kraja, upozorila sam te da će bit kobasica od komentara!! Vidimo se draga :)

    avatar

    05.02.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • cnb69

    Ala kolko ti je tribalo da svatiš da nemaš šta bit pesimist, kad s možeš lipo zabavljat s ljudima okolo, a te tablete i nisu neki veliki problem, a ako stavin tvoju sliku upozoravan te da si ispala ka teški drogaš i stavit ću u sljedeči post! Aj.

    avatar

    06.02.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  • dora.

    mooolin, koje tablete? al dobro je da si prominila ta mišljenja, iako su pesimisti češće realističniji, ali vidin da ti shvaćaš sve i da si dosta realna nije bitno jesi li pesimist ili optimist! u biti bolje je ovo drugo!! neznan šta da ti kažem...mislin ni neznan te, ali ovoliko koliko san te 'upoznala' priko tvojih postova mogu reć da ti je puno bolji taj novi pogled na stvari oko sebe. =)) =D pozdrav!!!

    avatar

    06.02.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • ABPOPA

    spomenila si me yaaay sad san totalno happy, mogu ic spavat :))) laku noc i pogledaj poruku

    avatar

    10.03.2006. (01:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...