Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • stereokemija

    Joj, neznam što bih ti rekla, valjda Marfijevi zakoni vladaju:)) Bitno je da znaš kakvog muškarca želiš, kakvog zaslužuješ...i da se nadaš,nadaš, nadaš da takav postoji.I ja imam taj problem da mi prilaze sve neki zauzeti, neozbiljni...neću ni da se upuštam u to.Hoću da volim, hoću pravu vezu...i nadam se, nadam se, nadam se ...:))) I kako pjeva Nina: “Bolje biti i sam, nego sa bilo s kim!!!”

    avatar

    05.02.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • blond lady

    cesto bas u zivotu dobijamo ono sto ne zelimo ili u posvjesti zelimo a toga nismo ni svjesni ...

    avatar

    05.02.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • estera

    ono što sada imam nije ni približno onome što sam željela. fizički totalna suprotnost, i još šest godina mlađi:)))))))))) i lijepo mi je kao nikada u životu. zaboravi neka pravila...prepusti se:) jedino pusti oženjene...to si dobro rekla - nisu tvoji i gotovo. tu nikada ne može biti sreće. sretno draga:**

    avatar

    05.02.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    tako je estera ;)))slazem se a godine nisu toliko vazne...pusa a tebi mila ostavljam zagrljaj i pusu

    avatar

    05.02.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • Timea

    Pa ja bi se složila s esterom. U pravu je, trebaš se prepustiti i uživati... ali svejedno nemoj potpuno zaboraviti ta svoja pravila...što je zauzeto to je zabranjeno...a i što se tiče muškaraca koji plove, taman kad se navikneš da su tu s tobom, oni ponovo moraju otići...teško je to...kiss

    avatar

    05.02.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • chablis

    Vidiš, to ti je sudbina, kad je netko estera pa u tvojim komentarima postane zvijezda! Svi se slažemo s esterom, a ja cu jos samo dodati da je sve bolje nego da ti se nitko ne zakači.

    avatar

    05.02.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • nigdje veze

    joj Ri meni niš više nije jasno-pa u prošlom postu je neki odlučio pratiti te a ti si mu slala osmjeh, a vidi sad ovaj post - ima li tu kakve kronologije ili se ovaj post odnosi samo na razmišljanja iz prošlosti? Kako bilo, nisu to stvari gdje se može postaviti stroga pravila i gdje možeš striktno odlučiti šta hoćeš a šta ne - pa ne bira se tu posao ili stan. Ali ti to znaš. Samo se pitaš zašto. A ja ti kažem - to ti se samo tako čini. Ili su možda zahtjevi preširokog spektra pa skoro svaki upadne u "one koje treba izbjegavati"?

    avatar

    05.02.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    dobro je da znaš što nećeš... sad još dobro definiraj što hoćeš i to je to:)) a što se desilo s onim iz prošlog posta? :) however, ja volim mladje, ali si u pravu (način na koji si ih definirala). volim ajmo to tako nazvati - ljude koji znaju što hoće, s time da sam ja unutar tih planova :))

    avatar

    05.02.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Prava veza nema granica. Pozdrav

    avatar

    05.02.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • rilady

    Pa vidim da vas svih jako zanima onaj iz prošlog posta :). On je jedan od navedenih. Kako rekoh, privukao je moju pažnju, izvukao osmjeh, a kako će se situacija dalje razvijati, samo će vrijeme pokazati!

    avatar

    05.02.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    ne dešavaju mi se takve stvari,tako da ne bih znala..ali mora da ti je "zanimljivo"..:)

    avatar

    05.02.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • alkion

    "Ubola me je u oko" izjava: pravi muškarci PRIPADAJU nekom drugom. Kako uopće netko može pripadati ili ne pripadati nekome??? Jedno od pitanja iz mojih mladih bračnih dana koje mi je strahovito paralo i uši i živce je bilo (kada bi moje Svijetlo u tami putovalo nekamo bez mene): kako si je ili zar si je PUSTIO??? Moj najčešći odgovor je bio: Čuj nije ni bila vezana pa je nisam mogao ni pustiti. A što se tiče tvojih "pravila" mislim da će sva popadati u vodu kada se sretnete ti i onaj koji u milisekundi zauzme i prekrije cijeli svemir i širu okolicu. Najgore je čekati taj trenutak, nikako da dođe, a kad dođe onda ti bude žao što ne traje takvom snagom i s tom strašću zauvijek. Uglavnom uvijek neki vrag fali, nešto se čeka, trebalo bi da se dogodi... :)))

    avatar

    05.02.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • alkion

    BTW, zaboravih: žao mi je zbog otkazanog susreta. Ako mi ga pokažeš budem mu očitao bukvicu i morti mu malo opituram okolicu oka... :)))

    avatar

    05.02.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  • Gracia

    prije mi se to desavalo. sada ne ulazim u nikakve veze ili vezice s osobama koje iz nekog razloga ne bih zeljela kraj sebe. nekako nemam volje ni zivaca za tako nesto.

    avatar

    05.02.2006. (18:53)    -   -   -   -  

  • rilady

    @alkion: Ja tebe proglašavam svojim anđeom čuvarom. Inače, u vezi onog "pripadanja" si potpuno u pravu. Nema vezivanja osoba za sebe. Ja sam mislila na ono "psihičko" pripadanje zauzetog muškarca svojoj ženi/djevojci... on bude s ljubavnicom, ali se uvijek vraća kući. Ne znam niti da li sam ovaj put dobro objasnila :) ma mislim da znaš na što mislim...

    avatar

    05.02.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  • en-sof

    hvala na toplim rijecima pusa :)

    avatar

    05.02.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • alkion

    Sve sam samo ne ANĐEO, eto zadovoljit ću se za sada samo onim ČUVAREM. Inače shvatio sam tvoju priču i prije, ali sam malo proširio pogled na temu. A što se tiče oženjenog muškarca i nekakvog trokuta- moje lično mišljenje je da on čak niti sam sebi ne "pripada" (naravno isto se odnosi i na udatu ženu). Iako mi se u svemu tome sad odjednom u sjećanje ubacila priča mog dobrog kolege (pilota koji je iz nekih samo njemu znanih razloga studirao psihologiju): "najviše bih volio imati i ženu i ljubavnicu, pa kažem ženi da sam s ljubavnicom, ljubavnici da sam s ženom a ja ljepo uzmem psihologiju pa učim, učim... " (Krajnje mi je vrijeme da probam???? Ha???) Ma sam hrabar kad mi je Svijetlo u tami malo podalje od mene. :))) Njoj ću objasnit kako mi je krajnje vrijeme za početi studirati psihologiju???? :)))

    avatar

    05.02.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • bobelline

    e vidiš..ja izbjegavam tihe i šutljive...pokazalo se da ne funkcioniramo. i nedominantne. jer se i to pokazalo nedovoljno dobrom kombinacijom. a takvi su tu oko mene stalno...pa tko duže izdrži ;)

    avatar

    05.02.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • Extion

    Ah konacno mi proradio account cijeli dan cekam da ovdje napisem komentar! E ovako. Tesko je naci bas ono sto si netko zacrta, zivot je uvijek pun iznenadnjenja...Zaljubis se toliko slijepo da niti ne vidis one zemljane stvari oko te osobe, vidis samo nju i svoju ljubav. A onda vrijeme pocinje pokazivati te druge mane a onda moze biti kasno. Stavila si zanimljive uvjete ja osobno ti ne odgovaram u jednom ili mozda dva, vjerovatnije dva hahaha. Ma nebitno, ono sto sam htio reci je: Sta fali onom iz Opatije? Pa blizu je Rijeke :))))))

    avatar

    06.02.2006. (02:52)    -   -   -   -  

  • JJ

    Sretno nase dobro ti jutro :)

    avatar

    06.02.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  • zbog komentara

    upornost se isplati ;))

    avatar

    06.02.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Nasmijala si me, jer se i meni upravo ovo dogodilo....Dalmatinka se udala u Sarajevo, a od svih stvari na svijetu uvijek sam mrzila snijeg i hladne i maglovite zime. I uvijek sam govorila kako nikad ne bih zivjela u Sarajevu.Od tada govorim "Nikad ne reci nikad", sve sto nisam zeljela, upravo mi se dogodilo.....

    avatar

    06.02.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • FuP

    joj ma pričaj mi o tome, ono.. odustao sam od toga da ću nać onakvu curu kakva bi mi pasala.. evo bas jucer smo završili afericu koju sam imao.. cura mi je psihički tako pasala da je to čudo... ali fizički... ... od zadnje veze ne želim hodati s nikim tko mi se u potpunosti ne sviđa jer znam da neće dugo trajati.. a razgovor, razgovor je isto jako bitan,.. jer s godinama s nekom osobom razgovor postaje važniji od sexa... želim ti da si nađeš svog idealnog... i lijepog (ajde ne prelijepog, ali čuj.. pa mora bit lijep kvragu... prvo privuče fizički izgled, a vežu unutarnje osobine) koji će bit u tvom gradu, nezauzet.. menađer.. rak po horoskopu? pozdrav!

    avatar

    06.02.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • ..::nova stara ja::..

    cuj, ti promijeni onda taktiku... trazi ove navedene pa ce se na tebe "ljepiti" oni suprotni...

    avatar

    06.02.2006. (09:45)    -   -   -   -  

  • od sexa do lokomotive

    cini mi se da je sve stvar stava. Lijepo ti odluci da od sad trazis ruznog, glupog, iz drugog grada, mladjeg, neobrazovanog i zauzetog. Tad ce ti uletiti cista suprotnost, koja ce biti "the one"! :)

    avatar

    06.02.2006. (10:22)    -   -   -   -  

učitavam...