Komentari

kierlan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Juliere

    procitala sam prije puno godina "Steppenwolfa" na jednom drugom jeziku...prekrasno! mislim da jos uvijek imam tu knjigu negdje u svojoj biblioteci i dobro si me sjetio da joj se vratim..

    avatar

    04.02.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • mačjimonolozi

    Konformizam zapravo zna biti jako zgodna pojavica u određenim situacijama. Ne treba uvijek siliti svoj individualizam, jer ako se treba pokoriti zbog viših ciljeva, to je uvijek uputno učiniti. Glavom kroz zid ne pomaže nikome. Naravno, ovo vrijedi za ozbiljnije stvari od susreta u Pivnici. ( malo se pravim pametna, no što mogu kada jesam :) Spremaš se upisati faks? Pa sretno ti.

    avatar

    05.02.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • Kierlan

    @ whiskas - Pa, bilo je nešto u Stepskom vuku što se ticalo pozitivnih strana umiranja za svoje ideale. Blackadder s druge strane kaže: "There's only one thing a man of honor can do in this position, and that is to die in the defence of his sovereign king. Fortunately, I'm not a man of honor." Nisam blesav da lupam glavom kroz zid, mačkice. Svijet ne zaslužuje moje protivljenje njemu, upravo obratno, svijet je moja oštriga. I da, hvala na dobrim željama za faks.

    avatar

    05.02.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...