Komentari

tweety2.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Loch Ness

    osoba s takvim problemom prvo mora uvidjeti da postoji problem i sebi to priznati! treba zeljeti sebi pomoci, jer ako ona sama odbija pomoc, nitko joj nece uspijeti pomoci ma koliko se oni trudili..

    avatar

    03.02.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • Teeja

    nisan gledala tu emisiju a tako sam htjela...shit! znaci o tome je bilo...a jebiga, svi imamo chudnu sliku o sebi...i ja sam neko vrijeme bila takva...pubertet..

    avatar

    03.02.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • pegy

    Slažem se s ovom definicijom percepcije, jer i bez da idem dalje od sebe vidim da je tako. Nije bitno što je pred ogledalom, bitno je kako MI (svatko od nas) gledamo to što vidimo. Uglavnom smo uvijek isti (osim u nekim iznimnim situacijama), ali pogled na nas same češće nije isti. Nekad si izgledamo bolje, nekad gore. Mislim da je to odraz i raspoloženja i odnosa sa drugim ljudima, možda čak i vremenskih uvjeta. Jednom kad se pomirimo sami sa sobom i prihvatimo sebe kakvi jesmo, ni ti sitni vanjski uvjeti neće djelovati dramatično. Što se kilaže tiče, bila sam nekad mršavija. Jela sam normalno, ali jednostavno sam bila mršavija od ostalih. Sad sam deblja (možda i više nego što je "idealno"), imam celulit, i zadovoljna sam. :) Nije da ništa ne bih mijenjala, ali sam svejedno zadovoljna u vlastitom nesavršenstvu.

    avatar

    04.02.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • mackicari

    Vidiš, meni sve frendice govore da sam premršava sa svojih 162 cm i 50 kg, ali ja se ne smatram premršavom. Smatram da sam taman i to su mi potvrdili i moji bližnji. Nakon što sam se ful zabrinula da se nije i meni "to" dogodilo obratila sam se tati koji je uvijek iskren prema meni i on mi je rekao da sam ja uvijek bila malo mršava ali da sam ja takva. Uglavnom, zaključak je bio da sam taman. Mislim da bi tinejdžerke koje se brinu za svoju težinu trebale savjet primiti od osobe kojoj najviše vjeruju jer da se ta bolest pobjedi trebaš nekoga kome vjeruješ i tko u tebe vjeruje. Super blog! Pozdrav!

    avatar

    04.02.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • RHEA SILVIA

    moram se pohvaliti da mi nikad nisu smetale kile koje sam imala i imam jer znam da sam taman. Jedan period sam si bila i premršava. Neobična su ta naša gledanja na sebe. Mislim da je normalno da nismo sasvim savršeni u svojim očima, jer nitko nije savršen, ali opterećivat se tako svojim izgledom i biti uvjeren da si čudovište ko ta cura iz opre je stvarno bolesno!!!

    avatar

    04.02.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • ...my.diary...

    e to je jedna tema o kojoj ne zelim pisati...jedino zelim napisati da si napisala odlican post... ljepota je u oku promatraca :)

    avatar

    04.02.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • npoznata_plavojka

    jako si to lijepo napisala... poučno, zar ne... dok smo u pubertetu, mediji su naša okupacija... a da ne govorim o pjevačima i dr. " Facama" ... normalna je pojava da će djevojaka koja izgrađuje svoju osobnost... kopirati ono što joj se namećuje... vidiš ti si izgradila karakter koji te je uzdigao na drugu razinu... nisu svi te sreće... problem je u iskrivljenoj slici ljepote, koje nam mediji upućuju, nismo samo mi krivi... pooz.... super post

    avatar

    04.02.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • Extion

    Umjerenost je rijec koja je ovdje potrebna, naime ne valja ako mislis da si stalno predebel al nije bas dobro ni ako si debel a mislis u sebi ae ok sam...treba slusati druge ljude ako ne vec ljude barem doktora, pa koji bi njemu bio razlog da ti laze :) Aha, jos bi nesto rekao, ja kao muskarac jel...najljepsi dijelovi tijela kod cure su oni koji imaju malu manu, covjek zavoli te mane, i oni su tako posebne i predivne. I za kraj, zadnja misao: Za svakog postoji netko :)))

    avatar

    04.02.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • Mima

    Tweety, ovo me već pomalo brine, to je kao neka telepatija, baš sam ovih dana mislila o tome kako je svaki čovjek zapravo jedan svemir za sebe i kako objektivna stvarnost zapravo i ne postoji i o tome sam mislila nešto napisati, a možda i hoću. Zamisli, isto smo visoke i imamo isti broj kila, baš zanimljivo. Drago mi je da si uspjela prevladati opsjednutost kilogramima prije nego je prerasla u stvarnu bolest. Savršenstvo ionako ne postoji a ljepota je, zna se, u očima promatrača. Najbolje je ipak imati onu kilažu s kojom se dobro osjećamo , a uvijek ćemo nekom izgledati super, a nekom baš i ne. Ja bih rekla: ako se nekom ne sviđamo- njegov problem.Pozdrav tebi

    avatar

    04.02.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  • take me as i am.. i ne zajebavaj..

    samo da ti kažem da si napisala super post! tema stvarno za razmišljanje, a nažalost sve više cura danas ima takvih problema, tužno je to... ajd čitamo se, kiss :)

    avatar

    04.02.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • take me as i am.. i ne zajebavaj..

    e još samo nešto - super je ovo u boxu: "Carpe diem!"

    avatar

    04.02.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • ...luli...=)

    upravo sam naletila na tvoj blog i baš je fora!!!

    avatar

    04.02.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • Little Angel

    ma daj, baš ste mršave... Ja sam visoka 163 cm, a teška oko 58 kg. Nisam teška, ali imam celulita, ato mi fakat ide na živce... Stalno si mislim da idem vježbat ili neš tak, ali sam jednostavno prelijena. Izgleda da mi treba netko tko će uzdrmati moj život i tek onda ću se dobro osjećati u svojoj koži, ma da se tako i osjećam, no mislim da ste shvatili kad sam htila reći... Dobra tema... Pusa.. I ja sam gledala tu emisiju i nisam mogla da virujem svojim očuima... :P

    avatar

    05.02.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  • Hopes

    nisam gledala tu emisiju, ali pričala mi je frendica...baš tužno...ali ja kažem da će je stvar u tvojoj glavi, kako se osjećaš i ponašaš, tako će te i drugi vidjeti i doživljevati. Pozdrav! :)

    avatar

    05.02.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • linin šareni kutić

    istina to je ful tuzno al svi smo se nekad zapitali bar nesto u vezi svoga izgleda..nije to za tako jaku osudu..a sto se tice westa..bilo je ok..ma da klinci tamo pocinju dolaziti..

    avatar

    05.02.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • ˙miLeN@˙˙*

    zanimljiv post. bas sam ga rado procitala. svi mi ponekad imamo nekakvu takvu fazu ali opet... kad vidim po blogovima i naletim na neki proanna blog zapitam se zasto... a neznam... ae poZz ;)

    avatar

    05.02.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...