Komentari

thephoenix.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Život je duga cesta...

    smrt je samo pocetak kraja. ne znas sto bi moglo biti s druge strane. mozda cak nesto gore od ovoga. nemoj si dopustiti da zalis za onim sto si mislio da je najgore, jer nije. dopusti si da izadjes iz tog oklopa koji te sputava da budes sretan. To te gusi a ja znam da nijedno zivo bice na ovoj planeti ne zeli biti nesretno. Postavi se prema zivotu s prkosom u ocima i guraj se kroz njega, bori se. Jer cim to ucinis, to ce biti tvoja pobjeda, i nicija vise. Smrt je tvoj neprijatelj a ne zivot. Pokusaj samo na trenutak dopustiti samom sebi da kroz svoje oci gledas na drukciji nacin, i znat ces kuda treba krenuti...

    avatar

    04.02.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • manu propia (II.)

    ejjj...pa nije sve tako crno...mislim, ne mogu ti puno pomoć kad mi ne želiš ništa reći (znaš šta mislim), a htjela bih...jer ti meni jesi...:)

    avatar

    04.02.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • LoVe* Is EvErYtHiNg I NeEd AnD wAnT

    zakon slika! cya... novi post...

    avatar

    04.02.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • ančy

    Heeej! Baš dobro napisano...ali čak i za mene malo precrno. Ajde Janči probaj malo bit optimističniji...ne znam što ti je, al znaš da mi se možeš povjerit i ako bilo što trebaš tu sam... E i ponosna sam što svira HIM!!!! Donosim ti u pon.CD-e!pooozzzdraff!

    avatar

    04.02.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...