Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • kktz

  hmmm, samo ipak je on od sebe stvorio kult licnosti i nemogu a da se ne pitam sta ce biti kad vodja umre? da li je to kraj i drzave koju je stvorio?

  avatar

  03.02.2006. (19:51)    -   -   -   -  

 • Rupa...

  Kul blog...

  avatar

  03.02.2006. (21:37)    -   -   -   -  

 • dnevnik šumskog crnca

  to je kraj države kakvu je stvorio... pitanje je samo hoće li imati mudrosti odabrati pravog zamjenika...reformatora ali ne i nekoga ko će se prodati... ali bumo vidil kaj ne! :))

  avatar

  03.02.2006. (22:35)    -   -   -   -  

 • Svinje u blatu

  Koliko je americkih predsjednika Fidel nadzivio? Kuba je zanimljiva prica. Prije kraja Fidelove baseball karijere, bili su medju prvim americkim kolonijama pa stvarno i jesu predigra filma koji sad gledamo u juznoamerickim kolonijama. Te nove kolonije su kolonizirane na sofisticiraniji nacin, a i neka su druga vremena pa reakcija kad cemo jednog dana sve sumirati vjerojatno nece biti tako drasticna kao na Kubi.

  avatar

  03.02.2006. (22:50)    -   -   -   -  

 • kktz

  ne znam, americki se predsjednici ipak biraju (koliko god im demokracija bila karikatura), a fidel sebe smatra bogom danim. mislim da bi se to najvise moglo osvetiti narodu tamo, pitanje je koliko su oni sposobni sami upravljat kubom. to je zamka takvog socijalizma, od ljudi stvori ovce. no, mozda se i varam.

  avatar

  03.02.2006. (23:45)    -   -   -   -  

 • anarhija weekly

  sve stoji; njegove su vanjskopolitičke aktivnosti daleko ispred napretka u vlastitoj državi. Koliko će, u posljednje vrijeme ojačali saveznici u Latinskoj Americi znati cijeniti njegovu dugogodišnju podršku, pokazat će nadolazeće godine...Kao što rekoh, uskoro nastavak recenzije.

  avatar

  06.02.2006. (15:15)    -   -   -   -  

 • nienna

  osjetljiva tema castro, da. sve je to divno i krasno ali znam ljude koji su bili na kubi i pričali s ljudima koji tamo žive i njim nikako nije divno i krasno.

  avatar

  06.02.2006. (21:31)    -   -   -   -  

 • Schmyser

  Pozdrav! Moram priznat, stvarno osjetljiva tema, al pričekat ću drugi dio da postam neki komentar. Svejedno, super blog, jedan od najboljih koje sam čitao, samo tako dalje. Imaš link :-)

  avatar

  07.02.2006. (13:33)    -   -   -   -  

 • hal 9000

  Što očekivati od tvog bloga, doli objektivnost i analitičnost. Svaka čast na neovisnosti. Što pak reći o jedinoj zemlji u kojoj ne postoji rasizam - niti deklarativno, a niti u svakodnevnom životu. Što reći o zemlji u kojoj je prosiječni životni vijek 78 godina uz BDP 3000$ per capita, i gdje 100% žena rađa u bolnici. Što reći o zemlji gdje ćeš upoznati studente sa svih krajeva svijeta koji studiraju na Kubi gdje je besplatno, jer si to ne mogu priuštiti u svojim zemljama. Što reći o zemlji koja ima manji postotak zaraženosti HIV-om od svih zemalja Amerike, Azije i Afrike, i najveće većine europskih zemalja (od prilike kao RH). Kupio sam knjigu, ali moram još uhvatiti vremena da je pročitam. Inače, da se pohvalim, osobno sam predao pismo pohvale Fidelu Castru (njegovoj delegaciji na Plaza de la Revolition), i njegov sam veliki simpatizer.

  avatar

  11.02.2006. (07:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...