Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pulicer

    Ova presuda je vrlo autenticna ( bar za moj pojam), pa me samo zanima slijedece. Postoji li 1. ( jedna) dnevna novina ili tjednik u kojoj nisi do sada dobio otkaz i u kojoj bi mogao pisati.Ako postoji, koje su to tiskovine, a ako ne zasto je tome tako po tvom misljenju?

    avatar

    03.02.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @puliceru po nadimku ti se vidi koliko si neutemeljeno ambiciozan, gotovo infatilno. Pišeš manirom pedesetogoišnjaka, s mozgom i hormonima petnaestgodišnjaka. Al' ipak ću ti odgovoriti. Postoje takve redakcije. Neću im praviti besplatnu reklamu. A sad da je tebe nešto pitam. Jesi li ti u kakvoj vezi s Katoličkom udrugom poslodavaca? Najme, čini mi se da su ti upisi dijelom inficirani njihovim uticajem. Bojim se samo, da vama nikada nitko normalan neće dati bilo kakvu nagradu. Osobito, ne tebi - nagradu za najboljeg američkog novinara/ku. :(

    avatar

    03.02.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • pulicer

    45 lines@ Evo i tebi odgovor: dakle ja nisam novinar.Pisem blog o "novinarima" i njihovim "muzama".Nemam veze sa nikakvim udrugama ni drugovima.Koji bi ozbiljan poslodavac gubio skupo vrijeme na blog?!Bojim se da te moj komentar bespotrebno izivcirao, ali s obzirom da citam tvoj blog, do sad sam primjetio da si izletio iz poveceg broja novina i tjednika.A tvoj odgovor...Dakle mnogi te zele angazirati, ali nemaju dosta novaca da angaziraju takvog barda.Ti ih naravno ne zelis ni spomenuti.Mozda je ovo pre mala bara za tebe, pa da pokusas u Timeu ili Washinton Postu.U svakom slucaju, beskrajno sam zahvalan na ukucanim slovima zbog moje malenkosti.

    avatar

    03.02.2006. (16:57)    -   -   -   -  

  • Frendica

    Željac, čestitam! Neka malo Mikulić calta za promjenu. Baš me zanima jel još "generalska" ekipa sjedi na kolegijima "Fokusa". A živo bi me i zanimao i broj prodanih primjeraka te bljuvotine.

    avatar

    03.02.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Frendice, živa i vesela bila ;) Bilo je zabavno na ovom ponovljenom procesu. Svjedočili su Ratko Peter i Mladen Maloča. Mogu ti o tome na mail da ne dajem povoda tuženoj strani na kojem bi mogla temeljiti moguću žalbu. Moram se još raspitati, postaje li ovo rješenje pravomoćno ovršno bez obzira na mogućnost da mogu podnijeti još jednu žabu. Stignem do sljeće rasprave. Rekla mi ona naša frendica iz torcide da si dobro i to mi je bilo drago čut:)

    avatar

    04.02.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...