Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • branitelj

    Nevezano o ovoj temi i Podmilačju.Molio bih našeg i vašeg urednika ovoga bloga da nam da informaciju tko su uskopaljski bojovnici koji su nedavno primili odličja RH hrvatskog pletera,hrvatskog trolista a možda i druga odličja.Kolika je novčana naknada za svako odličje?Koji su bili kriteriji i tko je odlučivao o tome tko če dobiti odličje.Pozdrav uredniku i svim uskopljanimama ,posebno pozdrav hrvatskim braniteljima.

    avatar

    03.02.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • Vezano za ovu temu: što ministar Herceg-Bosne radi u Zagrebu? Zar on ne bi trebao biti u Herceg-Bosni!!???

    avatar

    03.02.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • uskopaljski hodocasnik

    Trebalo bi pitati nase stare da objasne sto je to "zavit" i kako se za zavit pripravljalo. Ovako ispada da mogu radit sto god hocu i onda to jednim, pa makar, i sv. Ivi zavitom sve pokrit i rijesit. A gdje je ispovid, kajanje...dalje da ne nabrajam. Sretno svima koji su se "zavitovali"!

    avatar

    04.02.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Hodocasnik ,ako si katolik trebao bi znati sto je "zavit"i to ne znaci da mozemo da radimo sto hocemo i da nam je oprosteno ,prije svega bez kajanja za nase propuste nema opravdanja ,nema tog zavita koji bi nas rijesio nase savijesti ako radimo nesto sto nije dobro bilo u kojem smislu ....

    avatar

    04.02.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • evo onaj gledam ove nase lipe crkve i nesto kontam samo koji lije to maloumnik mogo tako neku svetinju da razori kao sto je ova crkva u Podmilacju.Evo sam naso par neki komentara koji su upravo vezani jednu od uskopaljski crkvi a radi se o Crkvi sv.Ane.citam doli kako neki debil tvrdi da crkva sv.Ane nije bila minirana.Mislim ja neznam koja to seprtlja i komu je prico tu pricu da je navodno nekoliko muslimana s druge strane htilo da minira crkvu pa ih je navodno Prijic(paraka)sprijecio i kaznio.Naime crkva je doista bila minirana ali pazite ovo ,jednog jutra je na crkvi koja se nalazila tako reci na neutralnoj zoni ,tako reci u zoni razdvajanja,dakle,nije pripadala ni hrvatima ni muslimanima po teritoriju koju drze....nastavak.Dakle jedno jutro na crkvi je osvanio barjak ,jugoslovenska zastava sa petokrakom ocito su je muslimani donili iz osnovne skole koja se nalazila pod njihovom kontrolom i tako je stavili gori na zvonik sto je medu nama izazvalo ljutnju.Isti dan na vecer smo krenili nas nekoliko da to otklonimo i evo sta smo nasli,dvije protuitenkovske mine bile su u zvoniku,4 su punjenja bila u samoj crkvi,pruzili su zicu na par kilometara jer su sve to imali namjeru da aktiviraju na struju ali prvo i osnovno sto je moja grupa otklonila sve to pa i samu exploziju,prisicanjem dovoda do upaljaca..ljudi ja neznam kako neko tu moze pricat gluposti i kojekave fore kad uopce nisu bili u toj frci....the ispovjed hr dragovoljca sa hsp-vim amblemom kojega nikada nije skino pa ni u tom ratu u kojem smo bili ponizeni.

    avatar

    04.02.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • hello pozdrav tebi ''black legion''

    avatar

    04.02.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • to je oduvijek bila naša tragedija. ministri su uvijek prvi napuštali zemlju!!!

    avatar

    04.02.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • invalid

    odličja su davno podijeljena, isto kao i invalidnine i ne treba ponovno inzistirati na podjelama.

    avatar

    05.02.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • bojovnik

    branitelju, kažu da i ministar ima odličje. A da i ti nisi iskrivio leđa tovareć vodu na Trnovači i Pidrišu ili si ih pak iskrivio praveć opruge u Rami, pekuć kave u općini ili držeći slušalice u pošti.

    avatar

    06.02.2006. (06:20)    -   -   -   -  

  • branitelj

    odličja su sad nanovo djeljena i bilo bi zanimljivo vidit tko ih je sve dobio.Leđa je iskrivio onaj iz hercegovine osiguranja a opruge je pravio onaj iz croacije osiguranja ja sam dobio k.... i išijas i moram se svaki misec javit na biro kod šefice da bih mogo bar otiči doktoru.

    avatar

    07.02.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...