Komentari

shnjobrdokla.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ribica

    hehe, hvala na postu s posvetom;) al ovakvi digresirani postovi su mi zakon:) moja je većina takva, počnem s jednim a završim s uzgojem pilića u nizozemskoj:P ali nije to zato kaj razmišljam nepovezano, naravno da nije. nije jelda? slažeš se vidim, nije:P inache daj ovu sliku sa strane smanji na width=200 mislim da samo nakon linka slike morash ubacit razmak width='200'> ili bez apostrofa... cu:)

    avatar

    07.02.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • Zrćomanka i zrćomanije

    Ehhhh, probala sam smanjit, al me ne ide, i dalje stoji tak istureno. Kontam da se ne može smanjit zato jer je tak oriđiđi. Il sam samo presmotana pa mi treba nacrtat... :)))

    avatar

    10.02.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • koga briga

    .....o kako je lijepo imat toliko prijatelja za kavu, a ak nastavis sa izbacivanjem "prijatelja" mozda se u kavi i utopis sama, znao sam ja da tu nesto vise smrdi a sardina nije......

    avatar

    12.02.2006. (02:01)    -   -   -   -  

  • Zrćomanka i zrćomanije

    Joj e, samo sam čekala neki ovakav komentar. Picane, gle, obzirom da te nije briga, mene je još manje briga šta mi ti imaš za reć tak da il se u kavi utopi sam, il dođi kod mene, "prijatelji" kažu da radim jednu od boljih kava ikad. Rado ću ti spravit topli napitak, ugurat u njega brdo šećera i gledat kako nestaješ... Inače znaš da je ovak lijepo da ti sve znash, a sram te ostavit ime po kojem ću te prepoznat. Mogla bih sad samo mislit tko si, razbijat glavu, al srećom, nisam tip da se sekira oko ljudi i situacija koji mu nisu bitni... Ako si onaj na kojeg mislim (zbog spomenute ribe) tebi sam davnih dana već sve rekla i sve je jasno, a osoba tvojih godina najmanje bi trebala ostavljat ovakve komentare, a nesposoban je mail napisat, da ne govorim o stvarima koje su inače jako teške za shvatit... Inače, govorim kineski pa me teško razumjet.... okej.

    avatar

    12.02.2006. (02:52)    -   -   -   -  

  • koga briga

    omaklo mi se, nebum više .... okej

    avatar

    12.02.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...