Komentari

mojavon.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Frederika

    Bok kolega! Naime, ja sam Avon Lady i drago mi je da medju nama ima i muskaraca (Avon Gentlemena). Glede privatnih obaveza, ako u sljedecem postu napises "moja supruga" umjesto "moja cura", znat cemo o cemu se radi :) Dobar provod zelim! U Avonu sam 9 mjeseci, ali nemam vremena za ozbiljno se time baviti, pa preko mene narucuje samo par frendica (i ja, sram me reci koliko samo potrosim svaki mjesec, totalno sam se navukla). Isprobala sam puno Avonovih proizvoda, posebno bih pohvalila Planet SPA masku za kosu s maslinovim uljem, Cellu-sculpt anticelulitni gel i Botanisource+ kremu. Ali super su mi i parfemi - moji favoriti su Surrender, Extraordinary i Today. Preporucila bih da svojim kupcima posaljes uzorke prva dva, dosta cura koje znam ih vole. I Be... kissable mi je super. A sto se tice kataloga, registriraj se na www.geocities.com, skini dok jos ima online i onda postavi gore, pa na blog stavi link.

    avatar

    03.02.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Upravo sam procitala temu koju si pokrenuo na forumu. Ne sudjelujem na tom forumu, pa nisam ni rekla onim babama sto ih ide. Uglavnom, htjela sam samo reci da je Avon kvalitetna kozmetika. Nisam probala puno toga, ali cure koje su koristile Dior tvrde da je Avon puno bolji (a 10 puta je jeftiniji). Iz nekih jednostavno progovara snobizam.

    avatar

    03.02.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • MojAvon: Muškarac u Avon svijetu

    Frederika, hvala na pozitivnim komentarima. Nagovaram curu da napiše par komentara o Avonovim proizvodima koje ona koristi i koji su se pokazali bolji od onih koje je prije kupovala. Kupcima sam slao novi Be...kissable i Today, Tommorow, Always kombinaciju. Naručiti ću i uzorke ovih koji ti preporučuješ pa ću i njih ponuditi kupcima. Hvala na savjetima.

    avatar

    03.02.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...