Komentari

dubai2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • downunder

    Je, doslovno teku rijeke posvuda. Bili smo mokri ko crkveni misevi. A ne mozes naci taxi ni pod razno. Inace i mi smo tako hodali i hodali da na bismo kraju zakljucili da je taxi toliko jeftin da sea ne isplati hodati :)

    avatar

    03.02.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  • dexterious

    a i reklame sa canon printerima se primjereno uklapaju u novogodisnje okicenje :)) Zbilja impresivno je to sto uza sve te nebodere ima toliko zelenila... a u mome rodnom Sibeniku bi iscupali svaku travku da je moguce i ostavili sami beton i krs... eh

    avatar

    03.02.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    Nema li Sibenik nesto sto se zove "Poljana" u svom centru. Osim toga, Sibenik je poznat kao grad u kamenu.

    avatar

    04.02.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    @downunder: Gradski prijevoz autobusom kosta 0.90 ringita, ili 1.60 kuna. To je iznos za kojeg u Zagrebu smijes pogledat autobus izvana. Inace, taksi je dosta jeftin, od mog hotela do Petrons Towers je bilo 15-20 ringita (dakle manje od 30 kuna), osim ako se ne uzima na aerodromu kada oderu 150 ringita neovisno o odredistu.

    avatar

    04.02.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  • virtual@home

    Ne znam da li se i kako prijavljuje na ove komentare

    avatar

    09.02.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • virtual@home

    Ah, ocito ne :-). Dakle, i mi smo u Kuala Lumpuru pali na foru, blizu je. Pa smo sa Petronas Towera pogledali u smjeru KL towera i rekli "Pa to je tu, blizu". I krenuli. Nakon sat vremena hoda po 40 stupnjeva došli sm onapokon tamo, moja žena je izgledala crvena ko rak, a klinci su bili pred infarktom :-). Inače, nisam baš oduševljen sa tim gradom Ako putuješ u te krajeve, posjeti Bali. Bali je zakon za sve tamo. Iako možda izgleda opasno, nije baš tako, manje je opasno nego Zagreb u toku rata.

    avatar

    09.02.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • downunder

    Ma zapravo, isplati se ici u KL samo radi shoppinga na povratku prema Evropi. Grad kao grad i nije nesto. Po mome sudu dosta je prljav, za razliku od Singapura koji je sterilan (ne samo higijenski). Najbolji pogled na grad je sa Petronasa. Tako mozete uvidjeti da je masa okolnih nebodera potpuno zapustena, trava i drvece iz njih raste, od podruma da 30 kata. Nisu samo neboderi zapusteni. Cijeli kompleksi zgrada su potpuno nalik na nekadasnje stanje Sveucilisne bolnice u Zagrebu. Sve ovo je posljedica slobodnog ulaganja stranog kapitala u zemlju naftnog bogatstva, bez ikakvog planiranja. A tek ako imate nesrecu roditi se kao Katolik u toj zemlji, sva vrata su vam zatvorena. Kao i putovnica. Preostaje vam zivjeti od milostinje, koju ce vam podariti rijetki kinezi, indijci ili turisti iz Evrope. Cinjenica je da nisam vidio jednu jedinu Krscansku crkvu ili kapelicu.

    avatar

    11.02.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • Turist

    Malo kasnim, ali ipak, hvala na rođendanskoj čestitci.

    avatar

    14.02.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...