Komentari

paor.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • baca iva

    E, moj paore. Izgleda da nam se ope razbija oglavu naše poštenje. Mi smo oduvik govorili:"Ta pustite vi nas raditi našu zemlju, nismo mi za politiku!" I tako smo našu sudbinu uvik davali u nječe tuđe ruke.Sve se bojim da će njeki tuđi, pa makar on bijo i ministar voga il noga, dat tolike novce da se podigne Slavonija. A gesu naši? Gesu ti glavaši koji toliko volje Slavoniju? Nit ju volje, nit su ju ikad voljeli. Ta neznaje oni voljet ništa drugo no sebe.Nesmem lajat jer to ništa ne pomaže, al znaj dabi mogo i to puno. A zar taj naš čobančić nebi mogo malo pomoć, jer radi se i o njegovom kraju?Dobro nam i ide ko snama vlada. Ja se samo nadam de to svit do idući izbora neće zaboravit, da ope ne bude "Sješi Kurta da uzjaši Murta". Puno te pozdravljam

    avatar

    02.02.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Dragi moj paore, danas moram rad poštenja kast, da ti naši došlje ipak misle na Slavoniju. Čitam eto danas u Novom listu:"Glavaš odlučio Slavoniju pretvoriti u hrvatski Kuvajt"! Bijo čojk u Njemačkoj pa vidijo kako Švabe prave naftu od crkniti mačaka i on se toliko oduševijo tim da eto baš oće da to ima i u Slavoniji. Oće Glavaš da bude šeik. Ta neka on bude, al šta misliš kako bi se ti onda traktorom vožo za budpošto gorivo? Samo neznam gesu mu tolike mačke.Morda će najprije morat davat poticajna sredstva za razmnožavanje mačaka. Al eto baš smo u veljači, a znaš da to mačkama (il mačkima) i ni njaki problem.Morda će njeki zatvoriti farmu svinja pa se okrenit mačkama. Ta mislim parvim, ne nima na koje ti misliš.Novi biznis! Puno te pozdravljam i nemoj danas puno radit!

    avatar

    02.02.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • 45lines

    taj će kanal razdvojit Babinu Gredu i moje Gradište ak će ić priko Berave? sunce ti babogredsko, di si naš'o kartu isočne Slavonije bez Gradišta?! :)

    avatar

    06.02.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...