Komentari

tweety2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Loch Ness

    tuzno je sto ima tolko licemjernih i dvolicnih ljudi na ovoj planeti... tuzno je sto se takve stvari dogadaju.. jer se tako gubi povjerenje u ljude.. a bez povjerenja se ne moze zivjeti. covjek ne moze opstati sam, njemu su potrebni drugi ljudi, iskreno prijateljstvo, ljubav.. no takvo te jedno iskustvo samo moze ojacati, pomoci ti da spoznas i prepoznas ko su ti pravi prijatelji... mislim da je svatko od nas to barem jednom dozivio..

    avatar

    01.02.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • Run

    e kad te "prijatelj" iznevjeri gotovo je bolno kao kad to učini prijatelj

    avatar

    01.02.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    "Prijatelj" je u ovom postu po navodnicima jer to više nije...a smatrala sam je pravom prijateljicom...

    avatar

    01.02.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • studentica

    da je meni tako nesta napravila " prijateljica" mislim da bi ju doslovno zadavila

    avatar

    01.02.2006. (18:43)    -   -   -   -  

  • ˙miLeN@˙˙*

    vjeruj mi, svi mi imamo neku sličnu priču, poput ove tvoje. i vjerujem da se svaka osoba barem jednom razočara u životu, bilo to u prijateljici ili u nekom drugom. a to boli. ali opet, preboli se, jer takve osobe nisu vrijedne naše tuge, pažnje... ničeg....

    avatar

    01.02.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • linin šareni kutić

    ajoj tužna priča o prijateljstvu,a ovo s poklonima post prije je baš simpica :0)

    avatar

    01.02.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • Mima

    Tweety, tvoja prijateljica jednom ti je bila prijateljica, nisi pogriješila što si joj vjerovala i ne žali što si u to prijateljstvo toliko uložila.Jednostavno si je od jednom nadrasla, sazrela si na način koji ona nije mogla pratiti. Postala je sitna zlobna i zavidna duša koja ti to nije mogla oprostiti. Možda ti je teško shvatiti ali u svom srcu ona je nesretnija nego ti. A da i ne govorimo da je ona zapravo puno više izgubila nego ti. Nikad više nemoj obnoviti to prijateljstvo jer nikad više ne bi išlo.To ti je kao brak kad se razvede. Jedna stvar došla je do kraja i gotovo. Imala sam i ja prijateljicu, sve bi bila napravila za mene, bila se skoro pretvorila u mene, kao da su se izbrisale granice među nama, kad me počela gušiti probala sam na fin način dobiti neku distancu. Nemaš pojma u kakav mi je pakao pretvorila život i kako se njezina patološka ljubav pretvorila u opsesivnu mržnju. Tako ti je to. Glavu gore. Ona je prošlost.

    avatar

    02.02.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • mackicari

    Slažem se s Mimom. Ne žali nikada zbog prošlosti. Sjećaj se samo lijepih trenutaka. Ne zbog nekoga drugog, nego zbog sebe. Ti ćeš se bolje osjećati! Pozdrav!

    avatar

    02.02.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...