Komentari

bigmamma.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • ..::Domaćički shit-lit::..

    mislim da su najbolji roditelji oni koji pronadju ravnotezu izmedju vremena provedenog sa decom i vremena provedenog na necemu sto nema veze sa decom ... nekako, kada se malo izdvojis iz detinjeg okruzenja naucis da cenis vreme provedeno sa njim pa mu u zajednickim trenucima poklanjas punu paznju i to zajednicko vreme uspevas da osmislis na pravi nacin :))

    avatar

    31.01.2006. (03:14)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Da, to se slaže s mojom tvrdnjom kako je bolje provesti kvalitetan sat vremen s djecom, nego 15 nekvalitetnih sati. Mada, meni je bitno da je uz mene, ma što radili i kako se osjećali. Onda sam ja prava ja, kad je kraj mene :srčani smajli:

    avatar

    31.01.2006. (04:22)    -   -   -   -  

  • Tajpvrajter

    Topao post jedne prave, ni zbog čega zabrinute mame. Jesi, dobra si mama, zašto uopće u to sumnjaš?

    avatar

    31.01.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • Wine & Tiaras

    vjerujem da si dobra mama. isto tako vjerujem da tiji to zna. bez brige mila, sve ce bit presavrseno jednog dana (a okopavanje lijeha ti ne gine ionako u penziji;-))

    avatar

    31.01.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • KOKI

    mene moja djeca često zagrle i izgovore mi upravo to...unatoč tome što sam često, umorna, troma, tužna, zamišljena, debela mama....zapravo sam jako ponosna na sebe, a sigurna sam da i ti možeš biti...:)

    avatar

    31.01.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • maslina

    Mislim, mislim da je vrijeme da Tiji dobije sestricu ili brata. To je pravi odgovor na sva pitanja, vjeruj mi.

    avatar

    31.01.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Bm, nevezano za post: ja bi rado pomogao na forumu stručnim savjetima. Vidim dosta neodoumica na 'zdravlju djeteta', a slučajno su baš dječje infekcije moj specijalitet. A ne vidim ovdje nikakav načimn za OPM, a tamo se moraš ulogirat, pa te ovdje pitam.

    avatar

    31.01.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • Bigi

    @Tajpvrajter i Keksica, hvala :), @Koki, to me tješi, Maslinice, nije još vrijeme-vjeruj ti meni;), @Ratniče, odgovorila sam ti kod tebe.

    avatar

    31.01.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • Redhead's diary

    Poznam ženu koja tvrdi da je ona "jako dobra mama". A uvjerena sam da je dobra mama baš ona koja se boji da nije dovoljno dobra i uvijek se pita daje li dovoljno i je li ispravno to što čini. Isto tako, u redu je davati se maksimalno obitelji, ali i majkama je i te kako potrebno da imaju prostora samo za sebe.

    avatar

    31.01.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Bitter Sweet, on the rocks

    Ah... šta ću ti ja reći? Kad pouzdano znam da si najbolja mama na svijetu. Jesam jednom u kementarima napisao - ja bi volio da je moja mama baš kao ti. :))

    avatar

    31.01.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Svi smo u žurbi - ne brini...

    avatar

    31.01.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • blebeta

    problem se na koncu svede na to da mi kao roditelji u većini slučajeva damo maksimum, bar tako mislim, no vrijeme nas pregazi i od bebe u pelenama u tren postanu klinci koje trese pubertet, a još brže odrasli ljudi...zato iskoristi svaki tren koji možeš provesti u igri s djetetom jer prebrzo odrastu...a nemamo vremenski stroj da se vratimo i odigramo tamo neku igricu za koju kad su bili mali nismo imali vremena...

    avatar

    31.01.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Psiho

    Postoje dva doživljaja. Prvi je mamin. Ako mama misli da nije dobra mama ili barem da nije dovoljno dobra mama, onda je njen doživljaj točan. Drugi je djetetov. Ako se dijete raduje u vremenu kad se druži s mamom, ako osjeća njenu ljubav, onda može izdržati i vrijeme kad se mama bavi "sobom" (pred monitorom, na forumu, poslom). Važno je da oboje nastoje poštovati onog drugog i to je najveća ljubav. (Jasno, nikad nismo dovoljno dobri roditelji, ali to je neizlječivo mada se može preživjeti.)

    avatar

    31.01.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Neće tebi Tijo ništa zamjeriti od svih tih nabrojanih stvari ali pušenje u kući možda jednog dana hoće. Baš kao što su moji stariji sinovi zamjerali svom ocu i meni. Ako toliko voliš, a znam da voliš svog jedinca, nemoj ga trovati. Razmisli o tome prije nego se počneš braniti. Pusa Tiji i tebi :))

    avatar

    31.01.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Svaki dan se to isto pitam, kad sam na poslu, i radim, i radim, i radim, a moje dijete nije samnom. I onda mi krivo i žao ako jedan dan odem na par sati radi sebe van... (uostalom znaš o čemu pričam, obje smo mame). Jesmo mame ali to ne znači da nemamo i svojih malih želja koje želimo i svakako trebamo ispuniti. Ako smo mi zadovoljne(-ni) onda će biti i naša djeca. Smijeh je zarazan, a kad sam sa njim osijećam se jako, jako zaraženo... ;-)))

    avatar

    01.02.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • naposljetku

    hej ti si isto kreativac kao i ja pa ti predlažem da pogledaš moj blog imaš dvije slike ogrlica...imam ja napravljeni i ljepši i bolji, ali nisam slikala... pa pogledaj šta se nudi... tvoje su super...

    avatar

    01.02.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • zuwena's sky

    Možemo na ti? OK. Moja mama se vratila na posao kada sam imala godinu dana. Dok je ona bila na poslu, čuvala me je dadilja, a kasnije sam išla u vrtić. No ipak, s njom danas imam bolji i zdraviji odnos od većine mojih vršnjakinja, od kojih sam samostalnija i odgovornija. Najgore prolaze djeca koja žive pod staklenim zvonom. Stalno očekuju da će netko drugi nositi njihove brige i probleme i rješavati ih. Naravno da ne zagovaram zanemarivanje djeteta, no nema ničeg lošeg ako se majka na sat, dva posveti samoj sebi. I danas viđam svoju mamu svega nekoliko sati dnevno, no to me ne sprečava da joj govorim sve što me brine. Pred njom nemam tajni i volim je iako mi neprestano ne sjedi za glavom, a i odrasla sam na čokoldaicama. Nema niti jednog djeteta koje očekuje da se majka stalno brine o njemu. Sve što dijete želi je majčina ljubav i potpora. Sve ostalo je manje važno.

    avatar

    01.02.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Ne postoji ni idealan roditelj, ni idealno dijete...ni idealan čovjek!-ali bitno je truditi se da budeš što bollja...vrime će pokazati.A zašto bi bio samo san- to što želiš da ti dijete jednom zagrli i iskreno kaže: "mama, ja te zaista volim, hvala ti što si takva"...biće

    avatar

    01.02.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Ne postoji ni idealan roditelj, ni idealno dijete...ni idealan čovjek!-ali bitno je truditi se da budeš što bollja...vrime će pokazati.A zašto bi bio samo san- to što želiš da ti dijete jednom zagrli i iskreno kaže: "mama, ja te zaista volim, hvala ti što si takva"...biće

    avatar

    01.02.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...kad dobro pišeš i opisuješ ,onda si i dobra mama!...valjda!?

    avatar

    04.02.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...