Komentari

shadowzone.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • broken7

    hej, hvala na komentaru... da, užasno mi je žao što nisam gledala film jer sam ga htjela gledat baš zato što sam ko mala gledala tu seriju... a kaj ćeš... ajd pozdrav... čitamo se, a možda i vidimo, nikad neznaš... :)

    avatar

    31.01.2006. (19:08)    -   -   -   -  

  • riley

    pa oću ti i ja već ostavit komentar brate. da te učinim još tužnijim, otkrit ću ti jednu tajnu... bolje da sjeiš kad ovo pročitaš. brate.... ti.... ti.... ti si.... ti si posvojen!!!!!!!!! :))))))))))) ne serem, fakat... :)

    avatar

    31.01.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • Slaying The Dreamer

    :) wo-ho, pa nisam znala da me baš toliko mrziš... čudovište, đubre!? cccccc... :D rasprave glede glazbe ne volim, ali ostajem pri svome da glazba him-a i mansona nije iskrena. komercijalna je i isfurana. igraju na sigurno i sviraju ono što se prodaje. udubiš li se malo više u glazbu i počneš li je zaista proživljavati i proučavati, otkrit ćeš hrpu kvalitetnijih bendova. (cradle of filth spada u kategoriju him-a i MM-a što se mene tiče..) glede grofa drakule, prouči malo dotičnu erzsabeth (negdje nazivanu i elizabeth) bathory, 'krvavu groficu'. pojede drakulu za doručak..:)

    avatar

    02.02.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...