Komentari

m1t1k1g1.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • kiky

    ti oces rec da sam ja glupa??? sramoto moja mala :)))) noga??? sprijateljila sam se s Kištrom, ne boli ako ga ne opterecujem... htio bi smrsavit, a ja mu pomazem... peh za njega, sad je na strogoj dijeti. al danas je popizdio jer smo vjezbali tjelesni i urlo je od bola... da uglavnom...noga mi je bila jebeno dobro dok ja tuka nisam pocela skakat na tjelesnom. sad tolko boli da mi do wc-a treba jedno pet minuta iz sobe, a znamo svi kolko je to "daleko"

    avatar

    30.01.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • vrda

    ...sad se moram prokurvat za dvajstpet kuna pa idem na stroukse...

    avatar

    31.01.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • maala

    je, ja bi išla da neman tri ispita u ponediljak...okidan...al jebeš slušaonu, ja čekan pravi koncert...uživo...fab...awwwwwww...jules...awwwwww...aaaawwwwwwwww...:)))

    avatar

    31.01.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • its boring if it isnt filthy

    KIKI...NEMOJ ME ZEZAT....NEJDEŠ? PIH...NEZNAM KAJ DA KEŽEM...ADOBRO AKO JE TO TVOJA ZADNJA..OKE..DOBRO-DOBRO...ajd vrdo ti skupi kaj možeš ja ti nadodam ak ču moč....da nejdem sama.... zasad su maja i dunja za..al maja nejde ak ljudi nejdu..a dunja ak može..a ak ti nejdeš...aghhh...brijem da ču morat solirat...a ti mala ko si da si...načekat češ se...i za slušanu se čekalo pun kurac....jeah...nažalost....pozdraf curkepurke..muahaha...da...pozdraf....

    avatar

    31.01.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...