Komentari

monsoon.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • borgman

    Nažalost igrači koji su za stolom, znajući kakvi su ulozi i rizici, vjeruju kako jedini oni imaju hrabrost za glupost. Najtužnije je što vidimo kako dolazi novo nasilje i nitko, pa ni mi koji o tome pričamo, niti radimo, niti možemo išta uraditi. Jer naš princip promatranja i nediranja iako je u suprotnosti sa moralom, poštenjem i pravdom, je princip lijevog liberala. Pričaj, a viči jedino kada tebe tuku.

    avatar

    31.01.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • R.E.

    ja bih rekao da se ne radi o nama, već o njima. njih biraju građani koji su svedeni na dvije opcije - demokratsku i republikansku što ustvari i nije izbor jer su svi isprepleteni interesima, kapitalom. utjecajima se međusobno štite, a kada se netko regrutira u sam vrh, može mirno čekati penziju ne razmišljajući o problemu novca. samo mora raditi što mu kaže vijeće. zamislite kako je tek u državama gdje nema niti takvoga izbora? u ovakovom kontekstu pitam se što mi stvarno možemo protiv toga te pronalazim radikalno glupi odgovor - ništa. dok ne radim ništa po tom pitanju pratim što se događa u Južnoj Americi - Venezueli, Boliviji.. i slušam Gotan Project :)

    avatar

    31.01.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Evo ljudi, car je gol!...President GWB will describe the US as "addicted to oil" in his State of the Union speech on Tuesday night and will urge the use of technology to reduce the dependence. "America is addicted to oil, which is often imported from unstable parts of the world," Bush said, according to excerpts released by the White House. "The best way to break this addiction is through technology."...a najbolji nacin za doci do nove tehnologije je investirati puuuuuno novaca poreznih obveznika u istrazivanje novih tehnologija preko firmi u nasem vlasnistvu, jel tako Dick?...nego, gdje smo ono stali, ah, da iranski poker: Borgman, nitko od nas nije u situaciji da ista napravi, ni u ovoj situaciji, a ni u nekoj drugoj. Mi nazalost mozemo samo konstatirati stanje i poceti se propremati za 'ono nakon' (kao sto je Flop vec poceo!). U ovoj igri karte su podijeljene a adute drzi cca '200 obitelji' (kako bi rekao nas rahmetli predsjednik) koji se vrte na vrtuljku moci... i da se posluzim tebi srodnijim rjecnikom: Resistance is futile, we WILL be assimilated! :)

    avatar

    01.02.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    GWB-Quote of a day: "US to reduce oil imports from the Middle East by more than 75% by 2025"...ha-ha, 75% do 2025, mogao je reci da ce reducirati sav uvoz nafte do 2075, a mozda i prije...:)

    avatar

    01.02.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • R.E.

    :) citao sam njegovo obracanje naciji, ali cini mi se da ne moze povratiti ugled :)) koji ugled je on uopce imao? he-he, ocemu to am. msm? elem nafte, mozda ce uskoro okupirati cijelu blisko i srednje istocnu regiju pa se uvoz nafte vise nece knjiziti u rubriku uvoz, vec u tuzemni transport. hocu reci, covjek je u pravu!

    avatar

    01.02.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    ti si citao, a ja sam u najboljoj SM maniri pokusao odgledati dobrih 10 minuta...to je bilo prestrasno, pa mislim da su Staljina manje prekidali u govorima s aplauzima i standing ovations-ima...konacno sam odustao kad je poceo namigivati nekom u auditoriju(par puta uz naravno obavezni smijesak macke koja je upravo progutala kanarinca!) za vrijeme kolektivnog svrsavanja izazvanog njegovim citiranjem frisko poginulog US marinca i pozdravima obitelji istog marinca koja je (opet prigodno!) sjedila red iza njegove Laure da bi im Laura izrazila sucut i podrsku, naravno za vrijeme standing ovation i pred tv kamerama....bljaaaaak...treba ukljucit parental control za takve stvari

    avatar

    01.02.2006. (19:21)    -   -   -   -  

  • mjestopodsuncem

    da ne zazivamo vraga, ai vrag je već tu. uvjek se sjetim onog pitanja postavljenog navodno Einsteinu: "Kako će se voditi treći svjetski rat", na što je genijalac odgovorio:"Ne znam kako će treći, ali će četvrti sigurno s toljagama". i to je istina, upotrijebio netko nuklearno oružje, a već duže vrijeme sve ukazuje na to da je dovoljno da se trzne neki luđak i pritisne gumb, ili da nas polagano sve "asimiliraju" u ludnicu predvođenu US-om, GB-om, IMF-om, WB-om. You name it, we've got it. Niti više biramo tzv. vlade, niti birane vlade imaju kakvog utjecaja osim što tu i tamo skupe koji novčić na privatne račune u Švicarskoj da bi glumili vlade. Revolucije su tek trenuci u povijesti, a ja više nisam sigurna ni da nam nisu lagali o revolucijama. Pa gdje smo sada. Skupljamo se na ulice kada treba obilježiti gay pride, a ne uspijevamo se skupiti kada je u pitanju vlastita egzistencija. Meni je najrazočaravajući trenutak u životu bio sudjelovanje u svjetskim prosvjedima protiv bombardiranja Iraka, i što se desilo. Bombardirali su ga. Revolution will never be televised!!! pjeva Dona Brian, ali zar je baš moguće da uopće nije moguća?

    avatar

    01.02.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • R.E.

    eee, da. samo ne zaboravi da je svaki projektil punjen osiromašenim uranom kojega ispali vojska doticnoG Welikog Brata mala nuke bomba. dokazano, izmjereno i znanstveno evaluirano. pisem post o tome i mozda ga jos nocas objavim, kad dotjeram jos neke sitnice. irak, afganistan, centralna azija i srednji istok su "ajd bok" no mozda se moze jos nesta spasiti od nukanja... cijelim svijetom odrzavaju se mirovne konferencije na kojima se prica ono sto msm mediji nece prenijeti, a to je da je osama, 911 i sl. isfingurirani povod invazijama na energente i resurse... nadalje, revolucija se upravo dogadja u juznoj americi i televizirana je :) ima na netu dokumentarac!

    avatar

    01.02.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • ®

    Oj! Ak te zanima danasnji koncert GOTAN PROJECT, svrati na moj blog. Imam dvije ulaznice za prodati ;)

    avatar

    17.06.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Absolom

    I read a lot of helpful info in this post! at this shop

    avatar

    08.06.2012. (00:36)    -   -   -   -  

  • Mervin

    A great deal of useful information for me! at this shop

    avatar

    08.06.2012. (02:49)    -   -   -   -  

  • Gavin

    Well, I do not actually believe it is likely to have success. self-referent website

    avatar

    02.12.2012. (16:29)    -   -   -   -  

  • Duane

    In my opinion everyone must browse on this. link

    avatar

    11.06.2013. (09:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...