Komentari

harrywithginny.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • freestylerica

    "Zahvaćeni fantastičnim aktivnostima ovih demona, zbunjena, otuđena i osiromašena masa, je prebacila krivicu na izmišljenog Sotonu, umjesto na korumpirano svećenstvo i gramzljivo plemstvo." sotona nije izmišljen, itekako je stvaran, on postoji i svakodnevno utječe na ljude. glupo je bilo to što su svećenici bili tako praznovjerni, al ipak ne možemo reći da su krvnici bili pape i svećenici, a ne suci, odvjetnici i pravi krvnici kojima je to bio posao. kolko ja znam u gričkoj vještici su glavni krivci bili suci, odvjetnici i narod. ali sve u svemu je jako zanimljivo. užasan mi je onaj dio koji opisuje mučenja... bbbrrr, strašno!!! pozdraf =)

    avatar

    30.01.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • ciao;miinna

    samo katolička crkva i njeni podanici misle da je magija zlo !!!!!!!

    avatar

    02.02.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • Logic Has Left The Building

    Luna, ja sam tvoj blog još i prije čitala i bio je dosta dobar. Sada je odličan. Ja osobno obožavam Harry Pottera. Samo tako nastavi. Nastavit ću te čitati!

    avatar

    04.02.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • wicked fairy

    mogu li ti nešto reći bez straha d ćeš se uvrijediti? Harry Potter jest na prvi pogled san sve djece diljem svijeta i tako to. Ali, kada malo bolje pogledaš, Harry Potter je - klišej. Snape je selo u Engelskoj, Hogwarts je dobio ime po biljci Hogs Wart. Malfoy je isto što i Malloy, Potter je u Engleskoj kao Novak u Hr. Meni je sve to bilo sjajno i štosvene, ali magija s vremenom splasne...okej, nadam se da se nisi uvrijedila, jer i ja sam bila očajni Harry...okej Draco Malfoy & Slytherin fan, i imam sve postere koje si stavila u boxove uvećane, oko 1m X 1m u svojoj sobi, i još uvijek su tamo, ali za mene to nikada više neće biti isto. Bok

    avatar

    05.02.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • harrywithginny

    nisam se ja uvrijedila , a i znam to tko je kako dobio ime jer sam pročitala knjigu o tome.....imam tu knjigu......ja još uvijek volim Hp i možda je rowlingica uzela imena od nekog sela ili neznam nešto slično, ali to ti je isto kao da recimo ja napišem knjigu i lik mi se zove neznam recimo Veliki .tako bi se zvao onaj lik kojeg bih htjela karakterizirati kao velikog. a i nije mogla izmisliti prezime..........jer bi to izgledalo još više neznam "dječje" nego što izgleda.......zamisli da se harry potter zove recimo Garhr Bugim........nema smisla.........naši književnici koriste hrvatska imena.........engleski engleska itd. kod mene magija još nije splasnula i nisam se uvrijedlila........znaš kod mene je prije bio samo Hp , a sad je već došla i glazba......nirvana itd.

    avatar

    06.02.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • lucy&lea

    Ako nesto volim onda je to harry potter on me spasi svakidašnjice obožavam ga u svakom pogledu sve sam knjige ćitala 4 puta. Ali moraš se složiti sa mnom da su filmovi sranja....ništa ne valjaju.......pusa lucy

    avatar

    25.04.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...