Komentari

lontana.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • arianna

    ti si mene najezila s ovim postom... jako me rastuzilo ovo"nakom milijun lekcija i popravnih naucimo pravila i upoznamo teren u ovoj ludnici bit cemo naborani i premoreni za ikakvu akciju i mladost cemo prepustit novim generacijama i molit cemo boga da nas uzme k sebi da ne moramo gledat mlada lica kako se gube.kako se "pronalaze".. ...mozda je tako ali znam da nikad necu imati hrabrosti pogledati takvoj istini u oci.. tolik mi je neprihvatljiva da se mislim boriti do zadnjeg dana. za inspiraciju. za jos lekcija za ucenje.

    avatar

    29.01.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • arianna

    a sto se tvog komentara tice "jebi ga (in ogni senso)" mislim da ni sama ne bi mogla bolje ili vise kazati od toga! u pitanju je i nostalgija za domom i za njim...you know how to read between the lines babe...citas me ko knjigu (il ko blog ;) ...nije nam ostalo puno vremena ...ima previse stvari koje mu nisam rekla a koje mu moram reci ...ne bih prezivjela da ode a da ih nikad ne cuje (mada on cd ima i definitivno nije glup... zelim mu reci svari direktno pa kud puklo da puklo) ...vrijeme igra protiv nas na svim frontovima ...moram mu zahvaliti za ove dvije godine u ovom gradu ...ono sto mi je trenutno na pameti ne smijem ni napisati, bojim se tih rijeci i mislim da ih nikad necu smjet ni izrec... ne radi se o one dve scontate v.... t. ma o necem mnogo vecem...ako ikad smognem hrabrosti prevaliti to preko jezika recicu mu i recicu ti... ali mislim da znas o cemu se radi volim te bejbe...i'm yours forever... i u mom zivotu uvjek cu naci vremena za jednu kafu s prijateljem kao sto si ti :)

    avatar

    29.01.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • IKARUSOVE TESKE PIZD

    nego,ja sam u biti shvatio da jos nista nisam shvatio,a da bih shvatio sto trebam shvatiti dajem si jos vremena..nego,vremena hvala bogu imam masu...toga mi ne fali...da shvatis stvari koje se desavaju oko tebe...makni se od njih...

    avatar

    30.01.2006. (03:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...