Komentari

univerzum.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mirisdunje

    Lijepo slikarstvo...makar i elektronsko...ali je vrlo zivopisno....bas kako prilici tebi.... Bas mi pase malo ovoga za moj ulazak u dubinu svoje svijesti i opustanje...Hvala ti...dobro ti jutro i jos ljepsi dan zelim...Uzivaj ....

    avatar

    29.01.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • BloodMoon

    zanimljivo. slazem se sa..Mirisomdunje... ehhehe posebno mi se svidjaju rune...heh.. A na drugoj mi je super sto tjelo igleda ko prolaz u drugu dimeziju.heh..tako sam barem ja to shvatio...tipa...mi sami smo prolaz.

    avatar

    29.01.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • sidharta

    vidjeh da si bio na moja oba bloga i na jednom mi pustio pozdrave i link na svoj blog te sam tako otkrio jos jedan meni zanimljivi i inspirirajuci blog, a na drugom si mi pustio poruku razumijevanja koja mi jako puno znaci. Rijetko kada naidjem na nekoga tko zna o cemu govorim... Ja sam malo van tih blogova jer me zamaraju i pusta me to pomalo ali svejedno volim kada vidim da uvijek postoji neki na kojem je materijal duhovno poticajan i pise ga netko tko je nadam se na putu svojoj spiritualnoj revoluciji, takve ljude cijenim... Pozdrav i nadam se buducoj suradnji :)

    avatar

    30.01.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • faraonn

    Mocni Univerzume, lijepo je vidjeti ove Tvoje carolije ali nije lijepo sto nam svaki dan ne poklonis ovako po neku sliku iz Tvojih ateljea ! Lijep dan i ne zaboravljaj na nas smrtnike; - zelja je od mene Tebi od danas u vjekove, eone . . .

    avatar

    03.02.2006. (08:21)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    lijep i ugodan dan ti zelim...

    avatar

    03.02.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...