Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • kazzoo

    Pozdrav osobi na 16. mjestu!Stuff for your blog!

    avatar

    28.01.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • faDed eNTity...

    ej! šta ima????evo mene da ti se malo javim...navrati...pusa...LP_rulz

    avatar

    29.01.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • tea

    ... ja jos uvijek ne vidim rjesenje na onaj problem... i ne mogu predugo buljiti u njega jer me glava boli... nisi nista komentirao za dar... nadam se da ti se svidio... pis...

    avatar

    29.01.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Dinamo blog

    GO JE SMECE!!! Sve puno licemjera i papaka. Mladen radije odustani tko cita tvoj jadni blog?????????????????????????????????????????????

    avatar

    29.01.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @***kazzoo*** - Tek da i ja dodam; šesnaistico, čitaš li ti ovo? @the sun goes down - E, Daniela, zanima li te ovo. Mogu ti poslati mailom pravila igre. Pogledao sam, ali mi treba nesto vise vremena za procitavanje. @tea - evo sada nakon ovih komentara idem na pisanje rješenje i obrazloženja. Što se dara tiče to je nekaj kaj bi ja trebal upotrebljavati. To je kao poruka. Fala vam lijepo je. Moram paziti da mi to Vedran ne popali. On ko da se time hrani.:) @go_mrzitelj - Ej, go_mrzitelju, pa ti si skroz novi na blogu.hr. Biti će zanimljiva komunikacija s tobom. I ne voljeti može biti put razumjevanju, ali s one druge strane. Ne doživljavam te kao neprijatelja, već kao nekoga koji tako gleda na takovu stvar. Kužiš? Inače, da i nitko ne čita, mogućnost postoji, a to je ono zbog čega i pišem. Pa vidiš i ti si navratio. Možda i pročitaš, jer kako bi mi inače kontrirao.:)

    avatar

    30.01.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • zgs.blog.hr

    go mrzitelju dodi na koji turnir da te operem pa ti mozda go postane i zanimljiv.

    avatar

    30.01.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • Q

    ahh, svugdje na netu se nadje trolova, bilo je pitanje vremena kad ce neki i ovdje... neki to rade iz dosade, neki iz zelje za pozornoscu, ali iz kojeg god besmislenog razloga to radili svima je zajednicko jedno - a to je da je najpametnije sto su u tom trenutku smislili za radit nesto poput pisanja takve poruke - a to govori nesto o onome koji ju pise :) Takodjer, to znaci i da je ovaj nas trolcic procijenio da je ovaj blog dovoljno posjecen da mu se tu isplati ostavljat poruku - sto nesto govori i o blogu ;)

    avatar

    30.01.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • heheh, mislim da covjek nikako ni ne gleda na ovu stvar, jer najvjerojatnije niti ne zna sto je go... vjerojatno je ostavio jos desetine takvih poruka po drugim blogovima i nece se ni vratiti na njih (osim ako ne postoji neki auto-feedback da mu je netko odgovorio pa da ide dalje pokazivat svoje intelektualne dosege :p) takve je najbolje ignorirati - sve drugo hrani njihovu tinejdzersku potrebu za paznjom koju onda znaju da ce tu i dobiti - a sto prije nauce kako je to smijesno, to bolje za njih... iskreno, mislim da je besmisleno da bilo tko od nas koji ovaj blog ustvari i citaju gubi vrijeme na ucenje takvih kao sto je neki random trol.

    avatar

    30.01.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ja bi mu pustil to njegovo zadovoljstvo. Pa nemre on srušiti vrijednosti goa, a ako njego krene za njime znači da ga go i ne zanima i nije ni vidio o čemu se radi. Očito on ima neki problem koji ne može riješiti.

    avatar

    31.01.2006. (07:35)    -   -   -   -  

  • mr. bean pic majstor

    zelim deseti kyu

    avatar

    31.01.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @mr. bean pic majstor - majstore, dođi na neko natjecanje pa bumo vidli kaj se tu može.

    avatar

    01.02.2006. (07:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...