Komentari

calisaera.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • sluzi

    eh mene ne spomenuh nighdje... ZUB R.I.PQ

    avatar

    28.01.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • sluzi

    bez ovo q....malo se zajebah

    avatar

    28.01.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • sluzi

    sad ispada da sama sebe nisam spomenula...ma ugl

    avatar

    28.01.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • slon

    joj za te slike i pizdarije to me ful zanima joj joj

    avatar

    28.01.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • jackie

    vidjela sam i ja tu curu u wc-u...baš mi je došlo da je zalijem vodom da se otrijezni, ali nisam jer su neke "frendice" skakutale oko nje pa sam mislila da će joj one pomoći. na kraju su otišle s nekim tipovima i pustile je samu s glavom u čučavcu. i ja si želim takve frendice! cheers!

    avatar

    29.01.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • Zabranjeno za pse i protestante

    izgubio sam se u ovim silnim točkicama, kao da si napušena pa stalno uzimaš pauzu za razmišljanje... Zajebi ove dosadne gitarijade, prava špica će bit u petak na DnB.

    avatar

    30.01.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • sluzi

    evo posto ti nisi u stanju malo srati ja jesam...moram ispunit obecanje....iako kazu obecanje ludom raddovanje..ali ono.. danas je ipak veik dan za sve nas: da pocnem kesa se udostojila pojavit u skoli...promijenili su sir u bez aditiva...srecom..koji je odlican...ja se nisam zasrala s aurorom iako mrlja nastala prije 2 tjedna i dalje prkosi vremenu i nepranju ali vi to niste zamijetile...a mozda bih to i napomenula ali zbog ovotjednih problema u komunikaciji sam bila sprijecena...danas sam malo primitivna...ali samo danas za razliku od kese koja sere da je to bilo samo jedanput a svima nam je jasno da kod nje je to duzi vremenski interval...D.D.je opet u akciji...sveti se ime njegovo.. iamo novu skracenivu KZ - a samo odabrani ce znati njeno uzviseno istinsko znacenje...kesi cemo priredit skandal sa kontraverznom snimkom njenog čaganja na zabranjenu glazbu...(kesa ni ne trudi se ovo sprecavat radije cemo biti D.D.)....nas famozni amnezijozni sabonis me poslao u KURAC - da da ja prekidam nase partnerstvo i neka se sam snalazi za osvetu...ipak ja imam materijal tako da je i to otislo u kurac...predstava je bila prejebena... i danas je prekrasan dan....ne bas za rezat vene a biti ce i za to vremena..war zone at home cini se jenjava....barem se iskreno nadam... eto i ovo lijeno pesimisticno cinicno đure udostojilo se nesto korisno napravit u zivotu i molim za to jednu veliku zahvalu...u obliku q-packa(nada umire zadnja)...frende a ga serem...e da i fala fala na bjutiful košuli!!!! D.D.4ever 2 b happy hahahha

    avatar

    31.01.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • sluzi

    ma znala sam da nesto zaboravih PAzI STA RADIS SA MOJIM URADTKOM jer ako ne stavis password ni onaj tvoj senilini nozic nece ti pomoci..

    avatar

    31.01.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Follow The Reaper

    evo da ti se javim i da vidis da sam zapamtio tvoju adresu

    avatar

    31.01.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • LJUBIČASTE KRAVE SA ZELENIM TOČKICAMA..

    hej..konačno sam skužila ko je to..eto..i ne znam šta da više kažem..hajde pozdraV..

    avatar

    02.02.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • sabonis

    ovakvo nesto nisam ocekivao, mislim stvarno, kao prvo ja nisam amnezijozan, ali se sada osjecam uvrijeđeno, da, na zalost mislim da je vrijeme za istinu......nase partnerstvo nikada nije postojalo, haha (podmukli smijeh), imao sam namjeru osvetiti se karolini, ali mislio sam i tebe srusiti s njom, da tebe SLUZI!!!!, znas ti dobro zasto sam te poslao u kurac, ako ne zaboravim svima cu se osvetiti, ha haha, hahaha, haha, uglavnom da, super

    avatar

    04.02.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • ...light my fire...

    Slone-ma neka te i zanima...no vidjet ćeš ubrzo!! Sluzi- za zub već napisah odavno...no nekaj si mi čudna i ti kesa...no dobro nadam se da ako ima kakih problema da bi mi vi rekle-nadam se?!, obećanje si ispunila svaka čast...ah da aurora...sir....kad se toga sjetima-a tek činjenica da smo ovaj tejan popodne i da ništa od Bez Aditiva (jel zna netko kak se to zove??!) Definitivno nam komunikacija nije išla...ali valjda je sad stanje bolje u državi?!?! D.D. - tak mi je nedostajao... ma košuLa nemaš beda...kad smršavim posuđivat ćeš mi ju koji put!!...Q-pack buš dobila nema beda...jer znam kakvo je zadovoljsto ma samo stavit ga u ruku i polako prinjet ustima...i onda nagnut nagnut gutat i gutat... PS:ak imaš kaj protiv mog nožića reci mi u lice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sabonis- amnezijozan-wtf!?!??!sve što ti mogu odgovorit da me iskreno nasmijao tvoj komentar! No to kažem i ja sve ih treba uništiti!!!!:..haha (podmukli smijeh) ;-)

    avatar

    05.02.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • ..::Marry::..

    Da,znam ja tebe.upoznale smo se još u crossu

    avatar

    05.02.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  • Tako ti je to!!

    Pa didi KARA? Šta ima novog?

    avatar

    05.02.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • anty

    blog ti je fora jako mi se sviđa,posjeti blog od mene i moje naj.frendice koji još nije dovršen :ludzakinje.blog.hr i OBAVEZNO ostavi komentar!!! :)

    avatar

    06.02.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  • Alastor

    Ma vidi ti nju. Čitam ja o vašim pijanstvima, čitam. ČEk, nisam baš siguran,a li mslim da u prošlom postu nisam vrijeđao curke iz razreda, a kaj? Maglica? Nemam baš mišljenje o njoj, ali koliko ste vi uvjereni da mi slinimo toliko sam ja uvjeren da ste i naporni sa time. Imamo novi strip - o našoj prijateljici, i tvojoj ihihihih.....

    avatar

    06.02.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • Reponja

    Karolina, šta ne? Sjećam se. Kako si naletjela na moj blog?

    avatar

    19.02.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...